Ieren worden niet warm van de Palm Pre

In Ierland lijkt niemand geïnteresseerd in de Palm Pre. Sinds de introductie in oktober zijn er maar 220 toestellen verkocht, wat een dieptepunt is voor Palm.

Palm Pre

Palm probeert met haar WebOS-telefoons een comeback te maken. De producent doet haar best om het WebOS geregeld te updaten en inmiddels heeft het nieuwe mobiele besturingssysteem Palm weer enigszins op de kaart gezet. Ierland lijkt echter een uitzondering te zijn. Hoewel de Palm Pre daar al geruime tijd te krijgen is, willen de Ieren er niets van weten. Uit de verkoopcijfers blijkt dat er sinds de introductie op 16 oktober nog maar 220 toestellen verkocht zijn. Omgerekend betekent dit dat er 16 Pre’s per week verkocht worden, of 2,3 per dag.

Wat de reden is voor de uitermate teleurstellende verkoopcijfers van de Pre in Ierland is onbekend. Waar de meeste landen, waaronder Nederland, uitkijken naar een release van de WebOS-telefoons, lijken de Ieren massaal de Pre te negeren. Naar verluid zou het succes in buurland Engeland ook uitgebleven zijn. Hier werden echter geen cijfers van bekendgemaakt.

Bron: Mobile Tech Addicts

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters