Informatie over twee nieuwe Droid's van Motorola komt vrij

Motorola is uiteraard bezig met een aantal nieuwe toestellen, waarvan we al het nodige wisten. Nu is die informatie echter fors uitgebreid dankzij een aantal lekken de afgelopen dagen.

Motorola Droid X achterkant leak

Er doet al tijden een gerucht over de Motorola Shadow de ronde, die we inmiddels in vele vormen en onder vele namen gezien hebben. De ene keer had hij wel een toetsenbord, de andere keer weer niet en soms was het de Nexus Two, soms de Droid Shadow en soms de Droid Xtreme. De afgelopen dagen is er wat meer duidelijk geworden over het toestel en blijken er twee telefoons te zijn, de Motorola Droid X en de Motorola Droid 2. Die eerste is de veriant zonder toetsenbord, waar de meeste foto’s van voor handen zijn. Zoals in de vergelijkingsfoto’s hieronder, die overigens van Androidforums.com komen, te zien is de Droid X erg groot en lijkt zelfs de HTC Evo 4G er niets bij qua formaat. Qua specificaties moet de Droid X Android 2.1 krijgen, een 4,3″ scherm hebben en uitgerust zijn met een nieuwe versie van de Blur UI, zo meldt GadgetUniversity. Daarnaast vertelt de site dat er een 750MHz-processor in zit, maar daar ontstaat nog enige onenigheid over en sommige sites melden een 1GHz-exemplaar.

Motorola Droid X voorkant leak

 

Motorola Droid X specs leak

 

Motorola Droid X vergelijking leak

 

Motorola Droid X vergelijking leak

 

Motorola Droid X 2 commercial leak

Het andere toestel, de Droid 2, is volgens de geruchten wel uitgerust met een qwerty-toetsenbord, wat ook duidelijk in de foto hieronder naar voren komt. Ook bij deze telefoon is de nodige onenigheid ontstaan over de processor, maar volgens en concept van een reclame van Verizon over het toestel, gevonden door Droid-Life, komt een kloksnelheid van 1GHz naar voren. Verder heeft dit concept overigens niet veel interessants te vertellen. Verdere specificaties van de Droid 2 omvatten een 3,7″ touchscreen en geen UI van Motorola over Android 2.2 heen.

Volgens de geruchten moet de Droid X in Amerika in juli in de winkels belanden en volgt de Droid 2 een maand later in augustus. Deze data gelden echter niet voor Nederland en het is sowieso de vraag of we iets van de twee toestellen gaan zien in ons land. Gezien het feit dat het beide redelijk belangrijke toestellen voor Motorola zijn is de kans echter groot dat ze, net als de Milestone, wel in Nederland zullen landen op een gegeven moment.

Motorola Droid 2 leak

 

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters