ING zorgt ervoor dat iPhone X-gebruikers met Face ID kunnen betalen

Wat is ING toch lekker vooruitstrevend! Terwijl tancodes al veel handiger werken dan zo’n omslachtige reader, kun je nu ook met Face ID betalen. Als je over een iPhone X beschikt natuurlijk

ING x iPhone X x Face ID = betalen met je gezicht

Als je over de iPhone X beschikt en de laatste versie van de ING Mobiel Bankieren App op je iPhone zet, dan krijg je de vanaf vandaag de mogelijkheid om met Face ID geld over te maken. Inloggen kan ook met Face ID.

Het is maar goed ook dat ING deze update heeft doorgevoerd, want iPhone X-gebruikers hebben de vingerafdrukscanner niet meer tot zijn of haar beschikking. En dat werkte met inloggen en online betalingen ook vlekkeloos.

ING toont zich overigens wel vaker vooruitstrevend. De kans is namelijk groot dat de bank de launch partner voor Apple Pay wordt.

ING

Zo werkt het

Het begint allemaal met het activeren van Face ID. Maar dit heb je hoogstwaarschijnlijk al bij de installatie van het toestel gedaan (Instellingen > Face ID en toegangscode). Hier is ook de optie ‘Andere apps’ te vinden. Met deze optie verleen je de ING Mobiel Bankieren App voor toestemming tot Face ID.

Als je daarna inlogt in de ING Mobiel Bankieren App dan is het tijd om gezichtsherkenning via Face ID toe te voegen. Bij het instellen kun je aangeven of je alleen mag inloggen met Face ID of ook betalingen met je gezicht mag bevestigen. That’s it! Vanaf nu kun je dus geld overmaken met je gezicht. Lang niet gek, right?!

Ben je benieuwd of Face ID wel écht goed werkt? De gezichtsherkenning van de iPhone X wordt hier met eeneiige tweelingen getest. Toch wel de ultieme test…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters