ING zorgt ervoor dat iPhone X-gebruikers met Face ID kunnen betalen

Wat is ING toch lekker vooruitstrevend! Terwijl tancodes al veel handiger werken dan zo’n omslachtige reader, kun je nu ook met Face ID betalen. Als je over een iPhone X beschikt natuurlijk

ING x iPhone X x Face ID = betalen met je gezicht

Als je over de iPhone X beschikt en de laatste versie van de ING Mobiel Bankieren App op je iPhone zet, dan krijg je de vanaf vandaag de mogelijkheid om met Face ID geld over te maken. Inloggen kan ook met Face ID.

Het is maar goed ook dat ING deze update heeft doorgevoerd, want iPhone X-gebruikers hebben de vingerafdrukscanner niet meer tot zijn of haar beschikking. En dat werkte met inloggen en online betalingen ook vlekkeloos.

ING toont zich overigens wel vaker vooruitstrevend. De kans is namelijk groot dat de bank de launch partner voor Apple Pay wordt.

ING

Zo werkt het

Het begint allemaal met het activeren van Face ID. Maar dit heb je hoogstwaarschijnlijk al bij de installatie van het toestel gedaan (Instellingen > Face ID en toegangscode). Hier is ook de optie ‘Andere apps’ te vinden. Met deze optie verleen je de ING Mobiel Bankieren App voor toestemming tot Face ID.

Als je daarna inlogt in de ING Mobiel Bankieren App dan is het tijd om gezichtsherkenning via Face ID toe te voegen. Bij het instellen kun je aangeven of je alleen mag inloggen met Face ID of ook betalingen met je gezicht mag bevestigen. That’s it! Vanaf nu kun je dus geld overmaken met je gezicht. Lang niet gek, right?!

Ben je benieuwd of Face ID wel ├ęcht goed werkt? De gezichtsherkenning van de iPhone X wordt hier met eeneiige tweelingen getest. Toch wel de ultieme test…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

iPhone X Face ID

Dit is hoe Face ID werkt en wat je er verder over moet weten lees verder

OnePlus 5T pers

Dit zijn de vier verschillen tussen de OnePlus 5 en OnePlus 5T lees verder

OnePlus 5T pers

OnePlus 5T is officieel onthuld: gloednieuw design, vertrouwde prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Verrassing: Samsung brengt niet twee, maar drie Galaxy S9-modellen uit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters