ING zorgt ervoor dat iPhone X-gebruikers met Face ID kunnen betalen

Wat is ING toch lekker vooruitstrevend! Terwijl tancodes al veel handiger werken dan zo’n omslachtige reader, kun je nu ook met Face ID betalen. Als je over een iPhone X beschikt natuurlijk

ING x iPhone X x Face ID = betalen met je gezicht

Als je over de iPhone X beschikt en de laatste versie van de ING Mobiel Bankieren App op je iPhone zet, dan krijg je de vanaf vandaag de mogelijkheid om met Face ID geld over te maken. Inloggen kan ook met Face ID.

Het is maar goed ook dat ING deze update heeft doorgevoerd, want iPhone X-gebruikers hebben de vingerafdrukscanner niet meer tot zijn of haar beschikking. En dat werkte met inloggen en online betalingen ook vlekkeloos.

ING toont zich overigens wel vaker vooruitstrevend. De kans is namelijk groot dat de bank de launch partner voor Apple Pay wordt.

ING

Zo werkt het

Het begint allemaal met het activeren van Face ID. Maar dit heb je hoogstwaarschijnlijk al bij de installatie van het toestel gedaan (Instellingen > Face ID en toegangscode). Hier is ook de optie ‘Andere apps’ te vinden. Met deze optie verleen je de ING Mobiel Bankieren App voor toestemming tot Face ID.

Als je daarna inlogt in de ING Mobiel Bankieren App dan is het tijd om gezichtsherkenning via Face ID toe te voegen. Bij het instellen kun je aangeven of je alleen mag inloggen met Face ID of ook betalingen met je gezicht mag bevestigen. That’s it! Vanaf nu kun je dus geld overmaken met je gezicht. Lang niet gek, right?!

Ben je benieuwd of Face ID wel ├ęcht goed werkt? De gezichtsherkenning van de iPhone X wordt hier met eeneiige tweelingen getest. Toch wel de ultieme test…

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters