ING maakt iDeal geschikt voor smartphones

ING heeft bekendgemaakt dat de bank een mobiele variant van iDeal heeft geïntroduceerd. De website voor een iDeal-betaling is geoptimaliseerd voor de schermresolutie van een smartphone, aldus de bank.

Met deze stap komt ING vooral webwinkeliers tegemoet die al langer willen dat consumenten met een smartphone bij hun kunnen bestellen en vervolgens gemakkelijk kunnen betalen. Volgens ING is de nieuwe mobiele website van iDeal qua layout geoptimaliseerd voor smartphones. Het proces om een artikel te betalen bij een webshop gaat exact hetzelfde als op een computer. Je krijgt in totaal vier stappen die je moet doorlopen en je moet ook een tancode ingeven.

Voor zover bekend is ING de enige die zijn iDeal-website heeft geoptimaliseerd voor telefoons. De verwachting is dat de andere banken snel zullen volgen. “Met deze introductie vervullen we ook een grote wens van alle webwinkeliers in Nederland, die bij monde van hun belangenvereniging Thuiswinkel.org hebben gevraagd om de mobiele versie van iDEAL te lanceren”, aldus Michael Koutstaal, directeur bij ING. ING laat ook weten dat de mobiel bankieren-applicatie inmiddels 400.000 keer gedownload is door consumenten.

iDeal ING

 

iDeal ING

 

iDeal ING

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters