Instapkaart bij KLM nu verkrijgbaar via sms

De proef van de luchtvaartmaatschappij KLM met de instapkaart die per sms, mms of mail wordt verstuurd is gelukt en wordt nu verder uitgebreid. Vanaf nu hebben reizigers van de KLM dus geen papieren instapkaart meer nodig.

incheckenHet grote voordeel van de digitale instapkaart is natuurlijk duidelijk, reizigers hoeven vanaf nu niet meer in de rij te staan om hun instapkaart op te halen. De instapkaart via sms is nu mogelijk voor de meeste vluchten vanaf Schiphol naar Europese bestemmingen, maar ook voor de meeste vluchten vanaf Parijs van Air France naar bestemmingen in Europa. De proef is uitgevoerd op het traject Amsterdam-Parijs en is erg goed gelukt, nu wordt het afwachten of het straks voor alle bestemmingen mogelijk wordt om met sms, mms of mail de instapkaart te kunnen ontvangen

Reizigers kunnen bij deze nieuwe dienst online inchecken, waarna ze de barcode van hun instapkaart krijgen toegestuurd via sms, mms of mail naar hun telefoon. Als ze bij de gate hun identiteitsbewijs laten zien en hun barcode scannen hebben ze toegang tot de vlucht. Bij gewone telefoons worden de barcodes via sms of mms verstuurd: bij sms als code en bij mms als plaatje. Bij smartphones krijgt de reiziger de barcode via de mail toegestuurd.

Bron: Dagblad van het Noorden

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters