Internet Explorer 6 op Windows Mobile is tentoongesteld

Op een beurs in Amerika heeft een medewerker van Microsoft Internet Explorer 6 voor Windows Mobile aan het publiek laten zien. Deze nieuwe browser ziet er het zelfde uit als de huidige maar zal wel over flash beschikken.

Volgens de medewerkers van Microsoft zullen nieuwe apparaten vanaf nu beschikken over Internet Explorer 6 beschikken en zullen producenten de nieuwe browser voor het eind van het jaar uitrollen voor hun gebruikers. In de nieuwe browser, die overigens gebaseerd is op de desktop versie van Internet Explorer 6, zal flash dan toch eindelijk werken en ook gaan er geruchten dat Silverlight erin zal werken. Ook is de browser veel sneller geworden en gaat het inzoomen en uitzoomen op stukjes tekst veel vloeiender. Volgens Microsoft is de nieuwe browser volledig web 2.0 gereed en kan het zeker de concurrentie aan met Opera. Wel is het jammer dat het uiterlijk van de browser niet onder handen is genomen door de software gigant. Het geheel ziet er nog precies het zelfde uit als nu maar dan met hier en daar wat kleine aanpassingen.

Er zijn nog geen producenten die deze nieuwe browser op hun toestel hebben zitten of hebben aangekondigd hem te gaan uitrollen. Het is dus nog even wachten of de verwachting van Microsoft wel helemaal klopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters