Internet Explorer 6 op Windows Mobile is tentoongesteld

Op een beurs in Amerika heeft een medewerker van Microsoft Internet Explorer 6 voor Windows Mobile aan het publiek laten zien. Deze nieuwe browser ziet er het zelfde uit als de huidige maar zal wel over flash beschikken.

Volgens de medewerkers van Microsoft zullen nieuwe apparaten vanaf nu beschikken over Internet Explorer 6 beschikken en zullen producenten de nieuwe browser voor het eind van het jaar uitrollen voor hun gebruikers. In de nieuwe browser, die overigens gebaseerd is op de desktop versie van Internet Explorer 6, zal flash dan toch eindelijk werken en ook gaan er geruchten dat Silverlight erin zal werken. Ook is de browser veel sneller geworden en gaat het inzoomen en uitzoomen op stukjes tekst veel vloeiender. Volgens Microsoft is de nieuwe browser volledig web 2.0 gereed en kan het zeker de concurrentie aan met Opera. Wel is het jammer dat het uiterlijk van de browser niet onder handen is genomen door de software gigant. Het geheel ziet er nog precies het zelfde uit als nu maar dan met hier en daar wat kleine aanpassingen.

Er zijn nog geen producenten die deze nieuwe browser op hun toestel hebben zitten of hebben aangekondigd hem te gaan uitrollen. Het is dus nog even wachten of de verwachting van Microsoft wel helemaal klopt.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters