'Internet in de toekomst gedomineerd door smartphones'

Een onderzoek heeft uitgewezen dat veel grote spelers op internet denken dat het internet in 2020 gedomineerd zal worden door smartphones. Nu is de PC nog de grootste speler op internet.

De Elon University heeft een onderzoek gehouden onder internet analisten, gebruikers en grote spelers op het web. Dit onderzoek wijst uit dat velen denken dat het internet in 2020 voor het grootste deel gebruikt zal worden door een ander apparaat dan nu. In 2020 zal de smartphone het web domineren en daarmee de eerste plaats overnemen van de personal computer. Dit zegt maarliefst 77 procent van de ondervraagden. Vierenzestig procent van de ondervraagden was het er over eens dat interfaces er in 2020 heel anders uit zullen zien. De interfaces zounden geavanceerdere aanraak, praat en type mogelijkheden hebben. Sommigen dachten zelfs dat gedachten ook nog en rol zullen spelen bij het bedienen van een mobiele telefoon.

Het onderzoek ging hoofdzakelijk over internetgebruik en naast de bovenstaande feitjes over smartphones, bracht het onderzoek dus nog een aantal andere dingen aan het licht. Zo zou de grens tussen de virtuele en de echte wereld kleiner worden. Ook zal volgens een groot deel van de ondervraagden het internet er compleet anders uit zien in 2020. Opvallend is dat een groot deel van de ondervraagden het er niet mee eens was dat alle verbeteringen niet voor een grotere sociale toleratie van het internet zal leiden. Dit zal in 2020 nauwelijks veranderd zijn ten opzichte van hoe het nu is, zeiden de meesten. Het hele onderzoeksrapport is hier te vinden.

internet onderzoek 
Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters