'Invite-systeem voor OnePlus X alleen de eerste maand'

Het beruchte invite-systeem dat OnePlus hanteert voor de OnePlus One en de OnePlus Two, geldt alleen de eerste maand na de release ook voor de nieuwe OnePlus X. Na die maand wordt het een stuk makkelijker om aan het midrangetoestel te komen, belooft OnePlus.

'Invite-systeem voor OnePlus X alleen de eerste maand' schermafbeelding 2015 10 31 om 113918

In elke positieve review van de OnePlus-smartphones staat altijd één grote kritische noot: er is heel moeilijk aan de toestellen te komen. Om de prijs laag te kunnen houden, wil OnePlus zo weinig mogelijk voorraden bijhouden. Dat bereikt het bedrijf door een spaarzaam aantal invites, uitnodigingen uit te geven, en alleen het aantal telefoons te produceren dat hiervoor nodig is. Dat betekent dat het voor geinteresseerde kopers soms lang wachten is, want het is niet erg makkelijk om een invite te bemachtigen. Daarvoor moet je er een krijgen van iemand die al een toestel heeft gekocht.

De OnePlus X is de eerste maand ook alleen te krijgen via het invitesysteem, maar daarna gooit OnePlus de remmen los en wordt er in ieder geval wekelijks een dag geprikt waarop het toestel onbelemmerd zonder uitnodigingcode te bestellen is. En mocht de verkoop aantrekken, dan is het toestel gewoon verkrijgbaar zoals alle andere telefoons, belooft OnePlus.

Het goede nieuws is dat OnePlus hiermee wellicht experimenteert voor een wat vrijere verkoop van de high-end OnePlus Two.

De OnePlus X is afgelopen week aangekondigd. De telefoon is te koop vanaf 269 euro, heeft een 5-inch scherm en loopt op een Snapdragon 801-processor. De nadruk bij deze telefoon ligt meer op het design dan op supersnelle hardware. Zo zit er een metalen rand rondom het toestel.

Bron: Ubergizmo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters