iOS 10.1.1-gebruikers kampen met accuproblemen

Gebruikers van het nieuwe iOS 10.1.1 blijken last te hebben van accuproblemen. Op het supportforum van Apple staan inmiddels al tientallen pagina’s vol met klachten over batterijen die niet goed functioneren.

Batterijproblemen iOS 10.1.1

iOS 10.1.1Na de update naar de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple melden mensen dat zij verschillende klachten hebben. Accu’s zouden bijvoorbeeld zo snel leeglopen dat mensen hun telefoon maar twintig minute kunnen gebruiken. Ook zouden iPhones met iOS 10.1.1 met nog ruim 30 procent acculading zichzelf uitschakelen. De enige manier om deze toestellen weer aan te krijgen, is door ze aan de oplader te leggen. Als ze daarna eenmaal weer aan staan, blijkt dat de iPhones nog altijd aangeven meer dan 30 procent batterij over te hebben.

Gebruikers melden dat alle iPhones met de update, van de iPhone 5 tot de iPhone SEiPhone 6s en iPhone 7, last hebben van het probleem. Deelnemers van het bètaprogramma van iOS melden dat het probleem in de beta van iOS 10.2 nog niet opgelost is. Apple heeft nog geen officieel standpunt uitgebracht over de binnengekomen klachten.

Bug met Gezondheid-app

Het is niet de eerste keer dat een iOS-update een bug met zich meebrengt. iOS 10.1.1 zelf repareerde namelijk een bug die in iOS 10.1 zat. Door die fout werkte de Gezondheid-app niet goed. Mensen konden hun gegevens niet zien en de data synchroniseerde niet met andere apps. Dat probleem herstelde Apple op 31 oktober.

Bron: iCulture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Abbey -

    Direct na de update naar iOS 10.1.1 is mijn iPhone 6 ineens niet meer op te laden aan mijn laptop (batterij gaat in drie uur nog geen 10% omhoog) en aan het stopcontact gaat het met moeite (in drie uur tijd 30% omhoog). Waar om 04:00 uur de batterij weer 100% was is hij nu 50%. In de auto laadt hij gewoon niet meer op. Veel kabeltjes gewisseld en instellingen nagekeken, maar het probleem blijft. Nauwelijks op te laden na de update!

Apple iPhone 8

Deze feature willen iPhone-gebruikers het liefst van Android overnemen lees verder

iPhone X swipe

iPhone X op het oog? Leer alvast deze 13 gebaren lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

Apple iOS 11.1 emoji's

Dit zijn de nieuwe emoji’s die je met iOS 11.1 krijgt lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters