iOS 10.1.1-gebruikers kampen met accuproblemen

Gebruikers van het nieuwe iOS 10.1.1 blijken last te hebben van accuproblemen. Op het supportforum van Apple staan inmiddels al tientallen pagina’s vol met klachten over batterijen die niet goed functioneren.

Batterijproblemen iOS 10.1.1

iOS 10.1.1Na de update naar de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple melden mensen dat zij verschillende klachten hebben. Accu’s zouden bijvoorbeeld zo snel leeglopen dat mensen hun telefoon maar twintig minute kunnen gebruiken. Ook zouden iPhones met iOS 10.1.1 met nog ruim 30 procent acculading zichzelf uitschakelen. De enige manier om deze toestellen weer aan te krijgen, is door ze aan de oplader te leggen. Als ze daarna eenmaal weer aan staan, blijkt dat de iPhones nog altijd aangeven meer dan 30 procent batterij over te hebben.

Gebruikers melden dat alle iPhones met de update, van de iPhone 5 tot de iPhone SEiPhone 6s en iPhone 7, last hebben van het probleem. Deelnemers van het bètaprogramma van iOS melden dat het probleem in de beta van iOS 10.2 nog niet opgelost is. Apple heeft nog geen officieel standpunt uitgebracht over de binnengekomen klachten.

Bug met Gezondheid-app

Het is niet de eerste keer dat een iOS-update een bug met zich meebrengt. iOS 10.1.1 zelf repareerde namelijk een bug die in iOS 10.1 zat. Door die fout werkte de Gezondheid-app niet goed. Mensen konden hun gegevens niet zien en de data synchroniseerde niet met andere apps. Dat probleem herstelde Apple op 31 oktober.

Bron: iCulture

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

iOS 12 opslagruimte

‘Apple schrapt functies iOS 12 en focust op stabiliteit en snelheid’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters