‘De iOS 10.3.2 kan niet op 32 bit-toestellen geïnstalleerd worden’

Er is een bètaversie beschikbaar van iOS 10.3.2. Deze update kan alleen niet op alle Apple-toestellen geïnstalleerd worden. De update ondersteunt namelijk geen 32 bit-toestellen. Dit betekent waarschijnlijk dat deze iOS-versie niet beschikbaar zal zijn voor apparaten zoals de iPhone 5 en 5C.

Geen ondersteuning voor 32 bit-toestellen

iPhone appsDeze telefoons kunnen wel iOS 10.3 downloaden, dat pas net gelanceerd is. De volgende update zal deze telefoons waarschijnlijk niet ondersteunen, omdat de apparaten gebruik maken van een 32 bit-processor. De nieuwe iPhones en iPads hebben een 64 bit-processor.

32 bit-apps

Apple is sowieso bezig 32 bit vaarwel te zeggen. Zo gaat de toekomstige versie van iOS ook niet 32 bit-apps ondersteunen. Er verschijnt bij het gebruik van 32 bit-apps een melding dat de apps niet op de nieuwe versies van iOS zullen werken. Dit betekent dat Apple de apps waarschijnlijk gaat verwijderen. Het gaat in totaal om ongeveer 200.000 apps.

iOS 10.3.2

Je kan op je telefoon controleren of het al geüpdatet kan worden. Het kan nog even duren voordat het bij alle toestellen uitgerold is. In de software is er een nieuwe functie toegevoegd. Er is namelijk een mogelijkheid om verloren AirPods terug te vinden met ‘Zoek mijn iPhone’. Ook Siri kan nu voor meer mogelijkheden gebruikt worden, zoals betalings-apps. De nieuwe update heeft ook wat verbeteringen en uiteraard bug-fixes.

Aankondiging van iOS 11

Apple zal waarschijnlijk tijdens het jaarlijkse World Wide Developers Conference (WWDC) iOS 11 bekendmaken. Wij zullen dan meer informatie over de iOS 11 te horen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Apple iPhone 8

Deze feature willen iPhone-gebruikers het liefst van Android overnemen lees verder

iPhone X swipe

iPhone X op het oog? Leer alvast deze 13 gebaren lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters