iOS 11.1.2 maakt de iPhone X winterproof

Een week na iOS 11.1.1 heeft Apple alweer een update voor iPhone, iPad en iPod uitgebracht. iOS 11.1.2 staat klaar en verhelpt een kwaaltje van de iPhone X. Het scherm van de nieuwe iPhone bevroor wel eens bij een plotselinge temperatuurdaling.

Dat wordt in iOS 11.1.2 opgelost. De fikst ook een bug die ervoor zorgde dat voor vervormde Live Foto’s zorgde. Hoewel de twee bugfixes alleen voor de iPhone X zijn, is de update voor alle gebruikers beschikbaar.

iPhone ontdooien

Wat het slecht reagerende scherm van de iPhone X precies veroorzaakte is nog steeds onduidelijk. Het probleem werd vorige week ontdekt door gebruikers die hun nieuwe telefoon in koud weer gebruikte. Het scherm bleek bij lage temperaturen slecht of helemaal niet te reageren. De telefoon had een paar seconden nodig om te ‘ontdooien;. Dit trad op bij temperaturen onder de 7 graden. Met het aankomende Hollandse winterweer niet zo handig.

iPhone X winterproof

iOS 11.2 als betaversie beschikbaar

Naast iOS 11.1.2 is ook een betaversie van iOS 11.2 beschikbaar. Deze bevat een groot aantal vernieuwingen, waaronder verduidelijkte knoppen in het control center, offline-functies voor Siri en de mogelijkheid voor ontwikkelaars om proefabonnementen op apps te verkopen. De definitieve versie van iOS 11.2 wordt over enkele weken verwacht.

Dit artikel verscheen als eerste op Onemorething.nl.

WhatsApp

Storing WhatsApp zorgt ervoor dat je geen berichten kunt versturen en ontvangen lees verder

Apple iPhone X inbranden

iOS 11.1.2 maakt de iPhone X winterproof lees verder

Face ID

Face ID omzeilen is mogelijk, maar dat zegt niets lees verder

iphone x notch

Hoe je de notch van de iPhone X kunt verbergen lees verder

ios 11

De rekenmachine in iOS 11 faalt – gebruik ‘m dus niet lees verder

iOS 11.1

Zorgt de iOS 11.1 bug ervoor dat je de ‘i’ niet kunt typen? Zo los je het op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters