iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug

iOS 11 is eindelijk uitgerold! De update brengt niet alleen allerlei nieuwe features met zich mee, maar introduceert ook een flink stukje nostalgie. 

iOS 11: oud en nieuw komt samen

iOS 11 is eindelijk beschikbaar! Al met al is het een grote update geworden, met een hoop nieuwe features. Ook als je niet de gloednieuwe iPhone X gaat kopen, is er genoeg om van te profiteren op oudere iPhones en iPads. Benieuwd wat er allemaal nieuw is? Check dan dit artikel.

eerste iPhone wallpapers

Naast allerlei nieuwigheden, heeft Apple ook iets geïntroduceerd dat hartstikke oud is. Dan hebben we het niet over feature die al jaren in Android zit, en nu pas naar iOS komt. Nee, Apple viert met de iPhone X natuurlijk de tiende verjaardag van de originele iPhone. Nu blijkt dat je dat feestje ook kunt vieren zonder het gloednieuwe en peperdure toestel.

Nostalgische wallpapers zijn terug

iOS brengt namelijk de standaard wallpaper van het lockscreen en homescreen van de originele iPhone terug. Jazeker, die nostalgische wereldbol en dat.. zwarte vlak. Dan is er sindsdien wel een hoop verbeterd. Je kunt het je bijna niet meer voorstellen, maar ooit was een groot voordeel van Android dat je zelf een wallpaper kon kiezen.

iOS 11 wallpapers

Technisch gezien had de originele iPhone waarschijnlijk geen zwarte wallpaper. Er was gewoon niks, om de beperkte capaciteiten van de eerste iPhone te besparen. Een technisch verschilletje, maar dat mag de pret niet drukken. Met de nieuwe zwarte wallpaper van iOS 11 heb jij ook die grote leegte. Je bent tegenwoordig immers verplicht een wallpaper te kiezen in iOS.

iOS 11 wallpapers

 

Het is ook weer typisch de brandpower van Apple: mensen blij maken met een zwart vlak. Maar ach, nostalgie werkt altijd goed. Bovendien is het goed om die wereldbol weer eens te zien, die ondertussen alweer tien jaar geleden de revolutionaire gadget sierde. Waar kijken we over tien jaar met nostalgie op terug? In ieder geval niet de lelijkste feature van de iPhone X.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters