'iOS 6 krijgt zeer zeker Facebook ondersteuning'

Volgens de laatste geruchten krijgt iOS 6 een diepgaande Facebook integratie die vergelijkbaar is met de huidige integratie van Twitter. Daarnaast komt er in de App Store een like-knop om een applicatie leuk te vinden en dit te melden aan je vrienden.

iPhone Facebook iOS6 integratie

Eind vorige maand had Tim Cook tijdens het AllThingsD D10 conferentie al laten doorschemeren dat Apple werkt aan een Facebook integratie in haar iOS software. Nu lijkt er meer duidelijkheid naar buiten te komen hoe deze integratie eruit komt te zien. Bronnen hebben naar 9to5Mac bevestigd dat de integratie vergelijkbaar is met die van Twitter en dat daarnaast de App Store wordt voorzien van een Like-knop bij de applicaties.

Apple en Facebook ontwikkelaars zouden ondertussen al geruime tijd samenwerken om Facebook te integreren in het iOS besturingssysteem. De integratie moet vergelijkbaar zijn met die van Twitter. Dit betekend dat het grootste deel van de integratie terug te vinden is in de Foto’s applicatie waarbij het mogelijk wordt om een foto op je Facebook te plaatsen. Daarnaast moet er net zoals bij Twitter een single sign-on optie komen waarbij je binnen een applicatie eenvoudig kan aangeven dat deze gebruik mag maken van Facebook zonder daarvoor opnieuw in te loggen.

Een andere integratie zou volgens de bronnen terug te vinden zijn in de App Store. Zo moet er de mogelijkheid komen om een App leuk te vinden door middel van een Like-knop op de applicatie pagina. Het delen van een applicatie via Facebook is nu al mogelijk via de iTunes store maar nog niet op de iPhone en iPad zelf.

Het is alleen te hopen voor Apple en Facebook dat de integratie soepeler werkt dan de App van Facebook zelf. Deze heeft ondertussen een waardering van twee sterren vanwege de vele kleine foutjes en de grote traagheid van de applicatie zelf.

Facebook integratie in iTunes 

Bron: 9to5Mac

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Dit zijn de beste high-endsmartphones van dit voorjaar lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters