iOS game Tiny Wings krijgt grote update en komt naar iPad

Het spel Tiny Wings, dat door Apple was uitgekozen tot het spel van 2011, heeft een grote update gekregen naar versie 2.0. Hierin is een nieuw spelmodus toegevoegd met 15 nieuwe levels. Ook komt er binnenkort een HD versie voor de iPad beschikbaar.

iOS game Tiny Wings krijgt grote update naar versie 2

Apple kroonde vorige jaar het spel Tiny Wings tot het spel van 2011 in Europa en vele andere landen. Het is een simpel, maar verslavend spelletje waarbij je met een vogel zover mogelijk moet zien te komen door over heuvels naar beneden te glijden, vaart te maken en dan en op het juiste tijdstip te vliegen.

De maker van het spel, Andreas Illiger, heeft nu een grote update uitgebracht, waarbij hij onder andere een nieuwe spelmodus heeft toegevoegd. Deze nieuwe spelmodus draagt de naam Flight School mee en is een race tegen andere computergestuurde vogels. Er zijn 15 levels waarin je kunt racen tegen andere vogels met allerlei spelelementen die je extra snelheid geven of vertragen. De maker geeft aan dat hij verwacht dat er in de toekomst nog meer levels bij zullen komen.

Verder heeft het spel ondersteuning gekregen voor Retina-schermen zodat alles er nog scherper en mooier uitziet. Ook is het spel nu in het Nederlands te spelen, is er ondersteuning voor iCloud en de mogelijkheid voor avondvluchten.

Naast de grote update voor de iPhone is er ook een iPad versie van het spel uitgekomen. Helaas heeft de maker besloten er geen universele app van te maken maar met een losse Tiny Wings HD versie te komen. Hierbij heeft de iPad versie ook een multiplayer-optie gekregen om samen op 1 apparaat tegen elkaar te vliegen. Verder heeft het dezelfde mogelijkheden als de iPhone versie. Hieronder is een filmpje van Tiny Wings HD te zien voor degene die niet bekend zijn met het spel.

De update naar versie 2.0 voor de iPhone is gratis te downloaden via de App Store.
Tiny Wings voor de iPhone kost 79 eurocent en is hier te vinden.
De iPad versie, Tiny Wings HD, kost €2,39 en valt hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters