'iPad 2 Plus komt al in september'

Apple zou een nieuwe versie van de iPad al in september willen uitbrengen, maar die zou geen grote wijzigingen bieden ten opzichte van de iPad 2. Er zouden slechts kleine verbeteringen zijn doorgevoerd.

Apple iPad 2

Het wordt de iPad 2 Plus genoemd in het blogcircuit. Hoe Apple dit product gaat noemen is onbekend.

De iPad 3 is dit dus niet. Wie op een totaal redesign zit te wachten, moet dat dus kennelijk nog even blijven doen. De iPad 2 Plus zou worden gepresenteerd ongeveer gelijktijdig met de volgende iPhone en het nieuwe iOS 5 besturingssysteem, dat beide apparaten zal aansturen.

Een en ander is naar boven gekomen uit de bevoorradingsketen van Apple, die fabrikanten heeft aangezocht voor componenten die marginaal verschillen van die in de huidige iPad. Wellicht komt er een verbeterd scherm. Het scherm bevat nu 132 pixels per inch en dat zou stijgen naar 250 tot 300 pixels per inch. Maar dat is net als alles over dit onderwerp pure speculatie.

Overigens is het nog steeds tamelijk lastig om aan een iPad 2 te komen. Wie een Apple Store binnenloopt, kan er meestal niet direct een meenemen; ze moeten worden besteld. Dat betekent dat de voorraden tablets bij Apple direct schoon op gaan. Dat maakt het gerucht over een nieuwe iPad ook enigszins ongeloofwaardig, maar bij Apple weet je het maar nooit.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters