iPad 2 veel beter leverbaar

Het is niet helemaal duidelijk of de vraag naar de iPad 2 is verminderd of dat Apple de productie van de tablet heeft versneld, maar het is in ieder geval een stuk makkelijker om aan de iPad 2 te komen dan een tijdje geleden. De levertijd is gedaald van twee weken naar drie tot vijf dagen.

Apple iPad 2

Dat is te zien op de website van Apple. In de Apple Store hoef je nog maar een paar dagen te wachten voor de tablet wordt geleverd.

En dat is opvallend, want tot een week geleden was het lastig om aan de tablet te komen. De voorraden tablets waren altijd direct weer uitverkocht en resellers hadden het apparaat al helemaal niet. Ook daar lijkt nu overigens verandering in te komen.

Wellicht wordt het zo nog mogelijk voor Apple om dit jaar op de 75 miljoen verkochte tablets te komen. Feit is dat zo’n beetje alle elektronicafabrieken in het verre oosten zijn bijgeschakeld om de productie in lijn met de geweldige vraag te brengen. Door een ongeluk in een van die fabrieken in China leek er korte tijd een kink in de kabel te komen, maar ook dat probleem is nu opgelost. Bestel op maandag een iPad, en uiterlijk vrijdag wordt ‘ie bezorgd. Ook in Nederland.

Bron: Mobile Burn, Apple Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters