'iPad 2 zeer kort na 2 maart al in de Apple-stores'

De iPad 2, die naar alle waarschijnlijkheid komende woensdag wordt aangekondigd door Apple, zou wel eens zeer snel na die aankondiging in de Apple-stores kunnen liggen. De eerste lichting zou nu al onderweg zijn.

Apple iPad 2 invite

Iedereen verwacht dat Apple woensdag de opvolger voor de iPad gaat aankondigen, de tablet die de markt in 2010 flink op zijn kop zette en nog altijd geen écht volwaardige concurrent heeft, hoewel er genoeg zijn aangekondigd. Dat is dus al bijna geen verrassing meer. Maar wel verrassend is de snelheid waarmee de nieuwe tablets in de winkels worden gelegd.

Volgens de bloggers van Apple Insider, melden mensen die het weten kunnen, dat Apple niet alleen het product wil aankondigen, maar het ook direct wil presenteren aan het publiek. SOmmigen denken dat Apple terwijl de persconferentie woensdag wordt gegeven, er alvast één werkende tablet naar bepaalde winkels wordt gestuurd. Apple Insider meldt dat de bron die dit verteld heeft, in het verleden eerder correcte verhalen naar buiten heeft gebracht.

Apple gaat waarschijnlijk drie versies van de iPad op de markt brengen, die er wel allemaal hetzelfde uitzien. Er komt een WiFi versie, een GSM-versie en een CDMA-variant, welke laatste alleen in het verre oosten of in Amerika op het netwerk van Verizon kan worden gebruikt. De typenummers van de drie modellen zijn K93, K94 en K95.

De fabrikant plant om 1,9 miljoen WiFi-tablets te maken, nog eens 2,3 miljoen GSM-modellen en 800.000 CDMA-apparaten. All About Phones zal de Apple persconferentie aanstaande woensdag live gaan verslaan.

Bron: Phone Arena

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters