'iPad 3 krijgt zeker een 3D-scherm, bril niet nodig'

De iPad 2 is nog maar net op de markt, maar er gaan alweer geruchten over de iPad 3. En die zou volgens een sterk verhaal dat in Hollywood de ronde doet, zeker worden voorzien van een 3D-scherm.

Apple iPad 2

Een bron uit Hollywoodkringen wordt geciteerd. De quote luidt als volgt: ”Het feit dat de iPad 3 een 3D wordt, is absoluut zeker”, meldt een Hollywood insider die veel te maken heeft met de grote filmstudio’s. Hij meldt erbij dat het scherm de echte magie brengt. Ze zei verder dat de grote filmstudio’s ‘als idioten rondrennen’ om hun 3D-content tijdig af te krijgen voor het moment van de volgende grote lancering van Apple.

Ook uit Foxconn, de fabriek in China waar Apple de iPad en andere producten laat maken, komen berichten dat de iPad een 3D-scherm krijgt, waarvoor geen brilletje nodig is om de diepte in de beelden te kunnen zien.

Apple heeft, zoals bekend, al een tijdje geleden een patent geregistreerd voor eeen ‘driedimensioneel display systeem’ en er waren maanden geleden al verhalen die de ronde deden over 3D-schermen voor de iPod Touch.

Veel fabrikanten zoeken momenteel uit of 3D de klanten kan boeien. Nintendo, LG en zelfs RIM (BlackBerry PlayBook) zijn met 3D-producten gekomen, waarbij die van RIM het minst indruk maakte vanwege het feit dat er nog altijd een bril nodig was om de 3D-content op het scherm van de PlayBook te kunnen zien.

Bron: CNET

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters