'iPad 3 krijgt zeker een 3D-scherm, bril niet nodig'

De iPad 2 is nog maar net op de markt, maar er gaan alweer geruchten over de iPad 3. En die zou volgens een sterk verhaal dat in Hollywood de ronde doet, zeker worden voorzien van een 3D-scherm.

Apple iPad 2

Een bron uit Hollywoodkringen wordt geciteerd. De quote luidt als volgt: ”Het feit dat de iPad 3 een 3D wordt, is absoluut zeker”, meldt een Hollywood insider die veel te maken heeft met de grote filmstudio’s. Hij meldt erbij dat het scherm de echte magie brengt. Ze zei verder dat de grote filmstudio’s ‘als idioten rondrennen’ om hun 3D-content tijdig af te krijgen voor het moment van de volgende grote lancering van Apple.

Ook uit Foxconn, de fabriek in China waar Apple de iPad en andere producten laat maken, komen berichten dat de iPad een 3D-scherm krijgt, waarvoor geen brilletje nodig is om de diepte in de beelden te kunnen zien.

Apple heeft, zoals bekend, al een tijdje geleden een patent geregistreerd voor eeen ‘driedimensioneel display systeem’ en er waren maanden geleden al verhalen die de ronde deden over 3D-schermen voor de iPod Touch.

Veel fabrikanten zoeken momenteel uit of 3D de klanten kan boeien. Nintendo, LG en zelfs RIM (BlackBerry PlayBook) zijn met 3D-producten gekomen, waarbij die van RIM het minst indruk maakte vanwege het feit dat er nog altijd een bril nodig was om de 3D-content op het scherm van de PlayBook te kunnen zien.

Bron: CNET

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Steve -

    @tangent ik vind ze beide gaaf 😉 Ik las gisteren op nujij dat de iPhone 5 een gebogen scherm krijgt dus ben erg benieuwd. Eind dit jaar loopt mijn abbo namelijk af 😛

    Volgens mij klopt dit nieuwsbericht over de iPad 3 wel. Er bestaat namelijk ook al een website over de.

    Ik hoop het in ieder geval wel! Zou zeker vet zijn!

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters