'iPad 3 zou iPad mini zijn'

Officieel heeft Apple nog niet eens de tweede generatie iPad gepresenteerd, maar er gaan nu alweer geruchten over de derde generatie van de populaire tablet. Die zou een miniatuurversie worden van de huidige iPad.

iPad

De derde generatie iPad is volgens John Gruber, auteur van de website Daring Fireball, een tablet die ergens in de herfst zal uitkomen. Eigenlijk is het geen typenummer 3 waard, eerder een 2.5, vindt hij.

Gruber becommentarieerde de HP Touchpad, die gisteren werd gepresenteerd. Die tablet wordt pas ergens in de zomer op de markt gebracht. Gruber schreef bijna nonchalant op dat dit wel erg dicht bij de release van de iPad 3 is. En daarmee trok hij flink de aandacht.

Of die iPad 3, dat volgens de theorie van Gruber een 7-inch apparaat moet worden, echt in ontwikkeling is en tegen die tijd op de markt wordt gebracht, blijft natuurlijk gissen, maar hij heeft het vaker bij het rechte eind gehad. Gruber houdt het erop dat de iPad 2.5, zoals hij eigenlijk moet worden genoemd, ergens in september in de schappen zal liggen.

CNET heeft het verhaal ook gebracht waarmee het wat meer geloofwaardigheid heeft gekregen. Die site houdt het erop dat Apple ergens later dit jaar met de mini-iPad komt. Een iPad 3 zo kort na versie 2 is niet logisch, maar een compleet nieuw apparaat wel. En er wordt al erg lang over gekletst, over zo’n 7-inch versie van de Apple-tablet. Dat Apple niet te beroerd is om dezelfde apparaten in verschillende varianten uit te brengen, heeft de iPod wel bewezen. Maar tot dusver blijft het uiteraard afwachten of Apple dit allemaal echt gaat doen.

Bron: Phonedog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. joep -

    geniaal toch ik snap de stres en spanning om deze "minnie" ipad niet. ik vind het een geniaal idee want ik als man heb niet altijd een handtasje bij me voor mn ipad en wel eens een documenten kover en ik vind dit dus handig om te kunnen kopen ik heb wel een vraag over de interface van het menu want ik vind die bij de ipad te gevoelig want als ik verder wil scrollen gaan vaak de apps aan. dat is wel zwaar storend.

    maar verder top stuff !

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters