'iPad 3 zou iPad mini zijn'

Officieel heeft Apple nog niet eens de tweede generatie iPad gepresenteerd, maar er gaan nu alweer geruchten over de derde generatie van de populaire tablet. Die zou een miniatuurversie worden van de huidige iPad.

iPad

De derde generatie iPad is volgens John Gruber, auteur van de website Daring Fireball, een tablet die ergens in de herfst zal uitkomen. Eigenlijk is het geen typenummer 3 waard, eerder een 2.5, vindt hij.

Gruber becommentarieerde de HP Touchpad, die gisteren werd gepresenteerd. Die tablet wordt pas ergens in de zomer op de markt gebracht. Gruber schreef bijna nonchalant op dat dit wel erg dicht bij de release van de iPad 3 is. En daarmee trok hij flink de aandacht.

Of die iPad 3, dat volgens de theorie van Gruber een 7-inch apparaat moet worden, echt in ontwikkeling is en tegen die tijd op de markt wordt gebracht, blijft natuurlijk gissen, maar hij heeft het vaker bij het rechte eind gehad. Gruber houdt het erop dat de iPad 2.5, zoals hij eigenlijk moet worden genoemd, ergens in september in de schappen zal liggen.

CNET heeft het verhaal ook gebracht waarmee het wat meer geloofwaardigheid heeft gekregen. Die site houdt het erop dat Apple ergens later dit jaar met de mini-iPad komt. Een iPad 3 zo kort na versie 2 is niet logisch, maar een compleet nieuw apparaat wel. En er wordt al erg lang over gekletst, over zo’n 7-inch versie van de Apple-tablet. Dat Apple niet te beroerd is om dezelfde apparaten in verschillende varianten uit te brengen, heeft de iPod wel bewezen. Maar tot dusver blijft het uiteraard afwachten of Apple dit allemaal echt gaat doen.

Bron: Phonedog

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters