iPad-bezitters doen steeds meer met hun tablet

Bezitters van een iPad blijken steeds meer te doen met hun tablet. Ze doen er meer mee dan toen ze de gadget net in huis hadden, wat vreemd lijkt, want je zou zeggen dat het juist minder wordt als de nieuwigheid eraf is. Zo niet met de iPad, zo onderzocht Business Insider.

ipadwrok

Business Insider ondervroeg vijfhonderd eigenaren van een iPad over hun gewoonten. De resultaten zijn interessant. Meer dan driekwart van de respondenten (78 procent) zei dat ze hun iPads nu meer gebruiken dan toen ze ‘m net hadden. Dus toen het nieuwe eraf was, begonnen ze het apparaat pas echt te waarderen.

En 71 procent van de deelnemers aan de enquete zei dat ze hun iPad tussen één en vijf uur per dag gebruiken. Bijna 29 procent meldde dat de iPad hun primaire computer is geworden.

De meeste iPadbezitters gebruiken hun tablet om op het web te surfen (38 procent) en bijna veertig procent meldt tussen de twintig en vijftig apps te hebben gedownload om de functionaliteit van het apparaat te vergroten. Bij de meesten zaten daar ongeveer tien betaalde apps bij.

Bron: The Unofficial Apple Weblog

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters