iPad-bezitters doen steeds meer met hun tablet

Bezitters van een iPad blijken steeds meer te doen met hun tablet. Ze doen er meer mee dan toen ze de gadget net in huis hadden, wat vreemd lijkt, want je zou zeggen dat het juist minder wordt als de nieuwigheid eraf is. Zo niet met de iPad, zo onderzocht Business Insider.

ipadwrok

Business Insider ondervroeg vijfhonderd eigenaren van een iPad over hun gewoonten. De resultaten zijn interessant. Meer dan driekwart van de respondenten (78 procent) zei dat ze hun iPads nu meer gebruiken dan toen ze ‘m net hadden. Dus toen het nieuwe eraf was, begonnen ze het apparaat pas echt te waarderen.

En 71 procent van de deelnemers aan de enquete zei dat ze hun iPad tussen één en vijf uur per dag gebruiken. Bijna 29 procent meldde dat de iPad hun primaire computer is geworden.

De meeste iPadbezitters gebruiken hun tablet om op het web te surfen (38 procent) en bijna veertig procent meldt tussen de twintig en vijftig apps te hebben gedownload om de functionaliteit van het apparaat te vergroten. Bij de meesten zaten daar ongeveer tien betaalde apps bij.

Bron: The Unofficial Apple Weblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Henk -

    Dit laat wel zien dat het geen slecht overhyped product is dat alleen maar stof loopt te vangen. Misschien wel overhyped, maar blijkbaar maakt het apparaat het ook waar. Dat was niet zo bij de Wii, nieuwigheid: super, maar na een tijdje toch teleurstellend en dan doe je er niks meer mee.

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters