iPad gebruikers ondervinden problemen met Wi-Fi

Gebruikers van de Apple iPad ondervinden nu al problemen met de Wi-Fi functionaliteit op het toestel. Volgens verschillende gebruikers zou het toestel minder of zelfs geen bereik hebben, daar waar andere toestellen wel een goed bereik kennen.

iPad_hero

Verschillende gebruikers van de Apple iPad melden op het officiële discussie fora van de fabrikant problemen met het draadloos internet op de iPad. Apple heeft nog niet gereageerd op de problemen maar heeft wel al een artikel aangemaakt in de support database van het toestel. De iPad zou een zeer slecht of geen bereik hebben op plaatsen waar andere toestellen met Wi-fi wel een degelijke verbinding hebben. De iPad is pas onlangs te koop en de allereerste technische problemen zijn al ontstaan. De vraag is of dit probleem aan de software of aan de hardware van het toestel ligt en of Apple het probleem zal verhelpen in de aankomende release van de iPad met 3G ondersteuning eind april. Apple heeft het probleem inmiddels onderkend.

Andere gebruikers weten ook te melden dat het apparaat hitteproblemen kent waardoor de iPad zichzelf uitschakelt.

De iPad is momenteel alleen maar beschikbaar in de Verenigde Staten maar het product is al opgenomen in de Benelux versie van de website van de fabrikant, samen met de optie om je in te schrijven voor een nieuwsbrief die verstuurd wordt als er een release date voor het toestel in de benelux bekend is. Hopelijk zijn tegen die tijd alle problemen verholpen.

iPad Heat 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters