'iPad mini krijgt prijs vanaf 249 euro bij Duitse Mediamarkt'

De Duitse Mediamarkt heeft de prijzen van de nieuwe, nog onaangekondigde iPad mini laten uitlekken. De minitablets van Apple beginnen bij 249 euro voor en 8GB WiFimodel.

'iPad mini krijgt prijs vanaf 249 euro bij Duitse Mediamarkt' ipad mini 590x365

Hoewel Apple de tablet nog niet eens officieel wereldkundig heeft gemaakt, komt hij al voor in het voorraadsysteem van de Mediamarkt in Duitsland. Waar een uitgebreid prijzenoverzicht is te vinden. De prijzen van de 7,85 inch tablet beginnen bij 249 euro voor het 8GB WiFimodel, tot 650 euro voor het 64GB 4G-model. De Duitse btw is er al bij opgeteld, en die is nog steeds 19 procent.

In totaal komt Apple volgens de voorraadsoftware van Mediamarkt met zestien verschillende configuraties van de iPad mini, waarbij het vooral draait om verschillen in intern geheugen en WiFi of 3G of 4G-connectiviteit. En de kleur: wit of zwart.

Geruchten over de iPad mini circuleren al maanden. Verschillende bronnen hebben foto’s van onderdelen laten zien, maar de echtheid ervan is nooit bevestigd. Waar iedere bron het wel over eens is, is dat de tablet een schermdiagonaal krijgt van 7,85 inch, waar de normale iPad een 9,7 inch scherm heeft.

Verwacht wordt dat de iPad mini door Apple op 23 oktober wordt onthuld. Dan is een persconferentie belegd. Naar verluidt zou Apple de iPad mini vanwege zijn handzame formaat vooral in de markt willen zetten als een soort e-reader, hoewel de tablet vrijwel alles moet kunnen wat zijn grotere broer ook kan. Aziatische bronnen hebben gemeld dat Apple daar al tien miljoen exemplaren van de minitablet heeft besteld bij zijn toeleveranciers.

Bron: Mobile Geeks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

iPhone 6

Zo bespaar je opslagruimte met iOS 11 lees verder

iOS 11

iOS 11 is nu beschikbaar: 11 nieuwe features die je moet checken lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

iOS 11 iPhones iPads

Deze iPhones en iPads krijgen 19 september iOS 11 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters