'iPad mini krijgt prijs vanaf 249 euro bij Duitse Mediamarkt'

De Duitse Mediamarkt heeft de prijzen van de nieuwe, nog onaangekondigde iPad mini laten uitlekken. De minitablets van Apple beginnen bij 249 euro voor en 8GB WiFimodel.

'iPad mini krijgt prijs vanaf 249 euro bij Duitse Mediamarkt' ipad mini 590x365

Hoewel Apple de tablet nog niet eens officieel wereldkundig heeft gemaakt, komt hij al voor in het voorraadsysteem van de Mediamarkt in Duitsland. Waar een uitgebreid prijzenoverzicht is te vinden. De prijzen van de 7,85 inch tablet beginnen bij 249 euro voor het 8GB WiFimodel, tot 650 euro voor het 64GB 4G-model. De Duitse btw is er al bij opgeteld, en die is nog steeds 19 procent.

In totaal komt Apple volgens de voorraadsoftware van Mediamarkt met zestien verschillende configuraties van de iPad mini, waarbij het vooral draait om verschillen in intern geheugen en WiFi of 3G of 4G-connectiviteit. En de kleur: wit of zwart.

Geruchten over de iPad mini circuleren al maanden. Verschillende bronnen hebben foto’s van onderdelen laten zien, maar de echtheid ervan is nooit bevestigd. Waar iedere bron het wel over eens is, is dat de tablet een schermdiagonaal krijgt van 7,85 inch, waar de normale iPad een 9,7 inch scherm heeft.

Verwacht wordt dat de iPad mini door Apple op 23 oktober wordt onthuld. Dan is een persconferentie belegd. Naar verluidt zou Apple de iPad mini vanwege zijn handzame formaat vooral in de markt willen zetten als een soort e-reader, hoewel de tablet vrijwel alles moet kunnen wat zijn grotere broer ook kan. Aziatische bronnen hebben gemeld dat Apple daar al tien miljoen exemplaren van de minitablet heeft besteld bij zijn toeleveranciers.

Bron: Mobile Geeks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Apple iPhone 8

Deze feature willen iPhone-gebruikers het liefst van Android overnemen lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

iPhone X swipe

iPhone X op het oog? Leer alvast deze 13 gebaren lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters