‘iPad Pro-serie gaat volgende week aangekondigd worden’

De iPhone 8 is niet het enige toestel van Apple dat dit jaar wordt verwacht. Er gaan al een tijd geruchten rond over de iPad Pro-serie. Volgens een gerucht is Apple van plan de iPad Pro-toestellen volgende week aan te kondigen.

iPad Pro-aankondiging

iPad Pro modellen ipadsDit beweert de website MacRumors op basis van wat Apple-analisten denken. Volgens MacRumors gaat de iPad Pro-serie tussen 20 en 24 maart aangekondigd worden. De analisten hebben gezegd dat de informatie gebaseerd is op informatie uit eigen bronnen.

Volgens geruchten gaan er iPad Pro’s in verschillende formaten uitgebracht worden. Het verschil zit ‘m hierbij in het schermformaat: 12,9 inch, 10,5 inch en 9,7 inch. Er wordt ook gesproken over een variant met een 7,9-inch display. De 7,9-inch iPad zou de opvolger van de iPad mini 4 moeten worden.

10,5-inch en 12,9-inch iPad Pro

Er wordt verwacht dat de 10,5-inch iPad Pro een hoge resolutie krijgt. Ook krijgt de tablet volgens geruchten hele dunne schermranden, geen thuisknop en hifi-luidsprekers. De 10,5-inch tablet zou volgens een aantal rapporten vertraging bij de verzending hebben. Dit kan betekenen dat dit exemplaar pas later verkrijgbaar zal zijn.

De 12,9-inch iPad Pro krijgt waarschijnlijk een True Tone-display. Dit scherm stemt met behulp van sensoren de helderheid van het display automatisch af op omgevingslicht. Er wordt ook verwacht dat de tablet foto’s in 12 megapixel kan schieten.

Bekendmaking van de tablets

Apple heeft het evenement nog niet officieel bekendgemaakt. Ook zou er nog geen media zijn uitgenodigd. Bij eerdere evenementen van Apple hadden zij media in minder dan twee weken uitgenodigd. Het kan dus zijn dat Apple de uitnodigingen nog gaat versturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters