iPad Pro vanaf 16 november verkrijgbaar bij KPN

KPN is de eerste provider in Nederland die de iPad Pro gaat verkopen. Klanten kunnen vanaf 16 november zowel de wifi-variant als de 4G-variant van de nieuwe tablet van Apple kopen.

Apple presenteert de reusachtige iPad Pro schermafbeelding 2015 09 09 om 192054

In oktober maakte KPN bekend dat ze de Apple Watch en de iPad gingen verkopen. Nu komt daar ook de nieuwste iPad bij. KPN is hiermee de eerste telecomprovider die deze Apple-producten gaat verkopen in combinatie met een abonnement. Met een 4G-abonnement kunnen mensen, net als op hun smartphone, gebruikmaken van mobiel internet. Vooral mensen die veel onderweg zijn hebben hier baat bij.

Speciaal voor de feestdagen zal KPN de iPad ook in een combinatiedeal aanbieden. Voor een vast bedrag per maand kunnen klanten de iPhone 5s of iPhone 6 combineren met diverse abonnementen, inclusief een iPad. Het is nog onbekend hoe deze combinatiedeal eruit gaat zien.

De iPad Pro is op 9 september tegelijkertijd met de iPhone 6S en 6S Plus gepresenteerd. De iPhones zijn al een tijdje in de verkoop, maar de iPad Pro liet nog even op zich wachten. De tablet is de grootste iPad tot nu toe, met een schermdiagonaal van 12,9 inch. Ter indicatie: de iPad Air 2 heeft een schermformaat van 9,7 inch. Apple omschrijft de iPad Pro als zijn meest efficiƫnte tablet tot nu toe. Hiermee wilt Apple zich focussen op de zakelijke markt. De grootste concurrent voor de tablet is de Microsoft Surface-tablets.

Vanaf 16 november is de iPad Pro verkrijgbaar in de KPN XL-winkel of in de webwinkel van de provider.

Bron: KPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters