iPad succesvol gelanceerd in Amerika

De Apple iPad is zaterdag in Amerika in de verkoop gegaan, wat voor gematigde drukte zorgde. De rijen waren een paar honderd man groot en daarmee is de launch van de iPad redelijk succesvol te noemen.

iPad launch amerika

Zoals altijd bij een nieuw Apple-product is de lancering van de iPad in Amerika niet onopgemerkt gebleven. Net als bij de iPhone 3GS vorig jaar, was het echter geen chaos alom in Amerika. De belangrijkste winkels zagen rijen van een paar honderd man voor de deur verschijnen, met als drukste locatie natuurlijk 5th Avenue in New York, zo meldt Electronista. Er zijn geen berichten over problemen tijdens de aftrap van de verkoop gesignaleerd.

CrunchGear meldt dat er één persoon was die al vier dagen in de rij stond, maar dat er verder geen extreme gevallen waren. Net als vorig jaar bij de iPhone 3GS, was YouRenew aanwezig om recycling van oude toestellen te promoten. Wat de mannen precies ingeleverd wilden zien is echter niet duidelijk, aangezien de iPad voor velen geen vervanging van een ander apparaat zal zijn. Het betrof hier overigens alleen de launch van de Wi-Fi-versie van de iPad, de 3G-versie komt later.

Launch iPad Amerika

 

Launch iPad Amerika

 

Launch iPad Amerika

 

Launch iPad Amerika

 

Launch iPad Amerika

 

Launch iPad Amerika

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters