‘Apple stelt nieuwe iPads uit naar maart of juli’

Het lijkt er sterk op dat Apple verschillende iPads heeft uitgesteld. Dat melden verschillende bedrijven binnen de leveranciersketen van de techgigant.

Nieuwe iPads

iPads 10,5-inch iPad nieuwe iPadHet staat buiten kijf dat Apple nieuwe iPads in de pijplijn heeft zitten. Geruchten wijzen erop dat de techgigant zijn complete line-up gaat vernieuwen. Wat voor invloed gaat dat hebben op de schermformaten? Vandaag krijgen we een gedeeltelijk antwoord op die vraag.

Bronnen binnen de leveranciersketen van Apple wijzen erop dat het bedrijf bezig is met twee nieuwe iPad Pro modellen. Dan hebben we het over een 10.5-inch iPad Pro en een nieuwe 12.9-inch iPad Pro. Daarnaast wisten we al dat Apple zoals altijd met een nieuwe 9.7-inch iPad komt.

iPad Pro modellen uitgesteld

Een compleet nieuwe lineup dus, die waarschijnlijk tijdens WWDC zal worden aangekondigd. Althans, dat dachten we. Het lijkt er namelijk op dat in ieder geval de twee iPad Pros zijn uitgesteld tot mei of juni. Touchscreen-makers als TPK Holding en General Interface Solution kampten met tegenvallende resultaten in het eerste kwartaal, doordat orders van Apple lager uitvielen dan verwacht. Dat wijst erop dat Apple nog iets langer wacht.

iPad evenement in maart

Een vrij recent gerucht wees op een iPad evenement in maart. Dat zou dus zomaar kunnen kloppen, als we de geluiden uit de leveranciersketen moeten geloven. Het is in ieder geval duidelijk dat potentiële kopers van een nieuwe iPad nog even geduld moeten hebben. Alhoewel dat er natuurlijk steeds minder worden, als we de marktcijfers moeten geloven.

Bron: DigiTimes

 

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters