‘Apple stelt nieuwe iPads uit naar maart of juli’

Het lijkt er sterk op dat Apple verschillende iPads heeft uitgesteld. Dat melden verschillende bedrijven binnen de leveranciersketen van de techgigant.

Nieuwe iPads

iPads 10,5-inch iPad nieuwe iPadHet staat buiten kijf dat Apple nieuwe iPads in de pijplijn heeft zitten. Geruchten wijzen erop dat de techgigant zijn complete line-up gaat vernieuwen. Wat voor invloed gaat dat hebben op de schermformaten? Vandaag krijgen we een gedeeltelijk antwoord op die vraag.

Bronnen binnen de leveranciersketen van Apple wijzen erop dat het bedrijf bezig is met twee nieuwe iPad Pro modellen. Dan hebben we het over een 10.5-inch iPad Pro en een nieuwe 12.9-inch iPad Pro. Daarnaast wisten we al dat Apple zoals altijd met een nieuwe 9.7-inch iPad komt.

iPad Pro modellen uitgesteld

Een compleet nieuwe lineup dus, die waarschijnlijk tijdens WWDC zal worden aangekondigd. Althans, dat dachten we. Het lijkt er namelijk op dat in ieder geval de twee iPad Pros zijn uitgesteld tot mei of juni. Touchscreen-makers als TPK Holding en General Interface Solution kampten met tegenvallende resultaten in het eerste kwartaal, doordat orders van Apple lager uitvielen dan verwacht. Dat wijst erop dat Apple nog iets langer wacht.

iPad evenement in maart

Een vrij recent gerucht wees op een iPad evenement in maart. Dat zou dus zomaar kunnen kloppen, als we de geluiden uit de leveranciersketen moeten geloven. Het is in ieder geval duidelijk dat potentiële kopers van een nieuwe iPad nog even geduld moeten hebben. Alhoewel dat er natuurlijk steeds minder worden, als we de marktcijfers moeten geloven.

Bron: DigiTimes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

10.5-inch iPad Pro

Apple iPad Pro met dunne schermranden onthuld: alles wat je moet weten lees verder

iPad Pro

Dunnere schermranden: renders nieuwe 10.5-inch en 12.9-inch iPad Pro lees verder

Apple iPad Mini

Apple stopt met verkoop en ontwikkeling van iPad Mini lees verder

iPads

‘10.5-inch iPad Pro met dunne schermranden komt in juni’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters