iPhone 2009 opgedoken in systeem T-Mobile Nederland

In het activatiesysteem van T-Mobile Nederland is de ‘iPhone 2009’ opgedoken in de toestellijsten. Daarnaast is ook een ander toestel erin verschenen genaamd ‘iPhone NTB’.

T-Mobile

In het activatiesysteem van T-Mobile Nederland zijn de nieuwe generatie iPhones opgedoken in de toestellijst van het T-Mobile Aansluit Systeem, kortweg TAS. Het toestel is ontdekt door personeelsleden van T-Mobile. Op de lijst staat een iPhone 2009 16GB en 32GB in zwart en wit. Er is ook een 8GB iPhone te vinden in de lijst echter heeft deze wel een aparte naam namelijk ‘iPhone 3G 8GB V2’. Onduidelijk is nog wat ‘v2’ betekent. Op de lijst is overigens ook een een iPhone NTB te zien. Volgens geruchten kan dit een iPhone zijn met 4GB opslagruimte, een ‘iPhone Pro’ of een 8GB model.

Dit bevestigt het gerucht dat er een iPhone 32GB komt en dat T-Mobile exclusief de iPhone mag verkopen in Nederland, net zoals de iPhone 3G. Dat er een nieuwe iPhone zou komen dit jaar stond al zo goed als vast. Het is afwachten tot de WWDC aanstaande maandag. Op maandag 8 juni kun je het WWDC live volgen op Live.AllAboutPhones.nl. We gaan van start even voor 19.00 uur.

De lijst

 

Bron: Nieuwstip

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters