Apple iPhone zal pas in 2017 een compleet nieuw ontwerp krijgen

Volgens The Wall Street Journal zou Apple wachten tot volgend jaar om zijn iPhone een compleet nieuw ontwerp te geven en zal de iPhone 7 hard lijken op zijn voorgangers.

iPhone 7 dummyiPhone 7

De iPhone 7 zal Apple’s volgende iPhone worden die het bedrijf ergens rond oktober van dit jaar zal aankondigen. Hoewel het nog even wachten is voordat de smartphone het daglicht zal zien, zijn er toch al heel wat dingen over de smartphone gelekt. Zo zal de iPhone 7, eindelijk, standaard met 32GB intern geheugen komen. Naast de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zou er ook een iPhone 7 Pro op de markt moeten kopen. Eerder geruchten lieten al weten dat de iPhone 7 een dubbele achtercamera zou hebben. Maar of deze functie er ook echt zal komen is voorbije weken wat onduidelijk geworden.

Ontwerp iPhone 7

iPhone 7 PlusUit gelekte renders en verschenen foto’s zijn we al te weten gekomen dat de iPhone 7 geen compleet nieuw ontwerp zal krijgen. Het toestel zal in grote lijnen zelfs op zijn voorgangers lijken, met hier en daar een aantal kleine aanpassingen. Om te beginnen zouden de antenne lijnen nu aan de boven- en onderkant op de achterzijde van de smartphone geplaatst zijn. Verder zou de poort voor je headset verdwenen zijn waardoor je je headset via de lightning poort zal moeten uitsluiten. Een andere nieuwigheid is dat de thuisknop en Touch ID sensor onder het scherm geplaatst zullen zijn en je ze dus niet meer kunt indrukken. Verder is er een grote kans dat de iPhone 7 waterdicht is. Zeker een handige functie voor mensen die hun smartphone van tijd tot tijd in het water laten vallen.

iPhone wordt 10

Nu wist The Wall Street Journal te zeggen dat Apple zijn iPhone waarschijnlijk pas volgend jaar een geheel nieuw ontwerp zal geven. Dit omdat de iPhone dan 10 jaar bestaat. Ergens klinkt dit wel logisch en typisch Apple. We kunnen ons maar al te goed voorstellen hoe Tim Cook op het podium staat en zegt “10 years after the launch of the iPhone, we change the smartphone industry again with the iPhone 7s”. Hoe het nieuwe ontwerp van de iPhone er zou gaan uitzien is wel nog niet duidelijk.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters