iPhone 2.1 firmware en iTunes 8 worden morgen verwacht

Morgen is er wederom een Apple Keynote in Amerika waarop Steve Jobs waarschijnlijk iPhone firmware 2.1 zal lanceren en iTunes 8. Met de firmware update voor de iPhone zal push notification standaard aanwezig zijn.

Vorige week heeft Apple een uitnodiging rond gestuurd waarbij grote sites en andere genodigden werden uitgenodigd voor een persconferentie voor morgen avond. Naar alle waarschijnlijkheid zal Steve Jobs daar firmware 2.1 aankondigen voor de iPhone 3G. Met deze update zal push notification standaard op de achtergrond draaien zodat applicaties zoals MSN gewoon rustig mee kunnen draaien zonder dat je bang hoeft te zijn dat je weer uitgelogd bent omdat je de applicatie afsloot. Ook is de verwachting dat Turn by Turn navigatie zal worden gelanceerd, onduidelijk is echter nog met welke leverancier dit zal gebeuren. TomTom had al te kennen gegeven er druk bezig mee te zijn, echter wachten ze nog op Apple’s goedkeuring. Op het “Let’s Rock” evenement van morgen zal ook iTunes 8.0 aangekondigd worden waarmee nieuwe functies beschikbaar worden gesteld om muziek af te spelen en je iPhone te syncen.

Naast dat “Let’s Rock” vooral voor telecom sites interessant is, is ook de verwachting dat de nieuwe iPod Nano’s worden gelanceerd. Deze zijn inmiddels al veelvuldig uitgelekt.

itunes8

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters