iPhone 2.1 firmware en iTunes 8 worden morgen verwacht

Morgen is er wederom een Apple Keynote in Amerika waarop Steve Jobs waarschijnlijk iPhone firmware 2.1 zal lanceren en iTunes 8. Met de firmware update voor de iPhone zal push notification standaard aanwezig zijn.

Vorige week heeft Apple een uitnodiging rond gestuurd waarbij grote sites en andere genodigden werden uitgenodigd voor een persconferentie voor morgen avond. Naar alle waarschijnlijkheid zal Steve Jobs daar firmware 2.1 aankondigen voor de iPhone 3G. Met deze update zal push notification standaard op de achtergrond draaien zodat applicaties zoals MSN gewoon rustig mee kunnen draaien zonder dat je bang hoeft te zijn dat je weer uitgelogd bent omdat je de applicatie afsloot. Ook is de verwachting dat Turn by Turn navigatie zal worden gelanceerd, onduidelijk is echter nog met welke leverancier dit zal gebeuren. TomTom had al te kennen gegeven er druk bezig mee te zijn, echter wachten ze nog op Apple’s goedkeuring. Op het “Let’s Rock” evenement van morgen zal ook iTunes 8.0 aangekondigd worden waarmee nieuwe functies beschikbaar worden gesteld om muziek af te spelen en je iPhone te syncen.

Naast dat “Let’s Rock” vooral voor telecom sites interessant is, is ook de verwachting dat de nieuwe iPod Nano’s worden gelanceerd. Deze zijn inmiddels al veelvuldig uitgelekt.

itunes8

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters