iPhone 3G accessoire zorgt voor langere batterij capaciteit

Naast de wat zwakke netwerk ontvangst van de iPhone 3G is een ander struikelpunt de accu. De accu schijnt het bij de meeste mensen niet veel langer dan een dag vol te houden. Vaak is de accu zelfs al eerder leeg. Het bedrijf Mophie heeft daar nu een oplossing voor bedacht door middel van een externe extra batterij.

Het gebruik van een externe batterij is niet echt nieuw. Philips heeft al gedurende tijd een draagbare accu lader en ook Duracell heeft er pas geleden een aantal aangekondigd. Deze externe laders zijn vaak een zware accu met een USB-port waarop je de gewenste laadkabel kan aansluiten.

Het meedragen van een extra accu is vaak niet prettig. Dit maakt de The Mophie Juice Pack voor de iPhone 3G zo bijzonder. De externe accu vormt een mooi geheel met de iPhone 3G. Volgens de fabrikant geeft de Juice Pack een hoop extra power aan de iPhone 3G. Het levert 350 uur extra standby tijd, 6 uur extra spreektijd via 3G en 12 uur extra spreektijd via het traditionele GSM netwerk. De video afspeel tijd neemt toe met 8 uur en het afspelen van muziek met maar liefst 28 uur.

Op de achterkant van de batterij bevinden zich drie leds die weergeven hoe vol de accu nog is. Tenslotte kan je de Apple kabel aansluiten waardoor het theoretisch nooit nodig zal zijn de batterij te verwijderen. Enige nadeel is dat het je iPhone 3G dikker maakt.

De The Mophie Juice Pack moet in september beschikbaar komen voor 99 dollar. Of het product ook zijn weg vind naar Nederland is nog niet bekend.

JUICE_PACK_iPhone_3G_side_front_back_white_600_... 
KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters