iPhone 3G doet eerst Oostenrijk aan

Apple gaat Oostenrijk gebruiken als testland voor een zogenoemde 3G-versie van de iPhone. Dat zou T-Mobile, de partner van Apple in het Alpenland, in de marge van een persconferentie hebben bekendgemaakt.

Volgens de Oostenrijkse krant Der Standard hoopt T-Mobile op een doorbraak van de iPhone als de nieuwe versie, voorzien van een snelle mobiele internetverbinding, op de markt komt. T-Mobile heeft geen verkoopcijfers bekendgemaakt, maar in Europa is de iPhone nog geen groot succes. Veel consumenten worden afgeschrikt door de koppelverkoop met abonnementen bij Apples exclusieve telecompartners, of wachten op de verschijning van de 3G-versie van de telefoon.

Alom wordt aangenomen dat Apple de 3G-iPhone in juni zal aankondigen. Dan vindt in San Francisco Apples jaarlijkse Worldwide Developers Conference plaats, een gelegenheid die topmans Steve Jobs traditioneel aangrijpt voor de introductie van nieuwe producten. Wanneer de iPhone op de Nederlandse markt verschijnt, en via welke provider, is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via