iPhone 3G geruchten deeltje 4 – Laatste Roundup!

Deze 4e en laatste keer van de iPhone 3G geruchten brengen we al het nieuws van de afgelopen week in kaart voor je over de iPhone 3G.

Aanstaande maandag is de veelbesproken Keynote van Apple in San Francisco. De week voor de verwachte lancering van de iPhone 3G zijn de geruchten alleen maar aangezwollen. Zou zal volgens meerdere bronnen de nieuwe iPhone alleen als extra functie UMTS krijgen en nieuwe software. Zaken als GPS, 3.2 megapixel camera en andere dingen zullen volgens hun niet verwerkt worden in het nieuwste model van Apple. Ook zouden er twee versies gelanceerd kunnen worden, een grote en een kleine versie die een 3.2 inch scherm hebben en een 2.8 inch scherm. Verdere specificaties zijn nog onduidelijk.

6-05-08iphonetouch 

Inmiddels is de iPhone “uitervkocht” op de AT&T pagina wat dus een duidelijk teken kan zijn dat de iPhone 3G er maandag toch echt aan zit te komen. Ook zijn de eerste foto’s gemaakt van de Keynote van aanstaande maandag en daarop is te zien dat de nieuwe iPhone generatie misschien “OS X iPhone” gaat heten omdat het hele apparaat op OS X loopt. De geruchten zijn dat Apple ook de nieuwe OS X zal gaan presenteren, OS X 10.6 Snow Leopard, en dat de nieuwe iPhone hier ook op zal gaan lopen. Overigens heeft zojuist Reuters bekend gemaakt dat de Italiaanse telco TIM maandag de 3G iPhone zal gaan aankondigen en dat de volgende dag hij gelijk verkocht zal gaan worden.

wwdc_iphone 

Inmiddels is het slechts nog een weekend wachten tot dat maandag om 19 uur lokale Nederlandse tijd de Keynote losbarst van Apple. Op All About Phones zullen we de Keynote live voor je vertalen, dus wees erbij als jij als eerste wilt weten hoe de iPhone 3G eruit zal gaan zien!

3g_iphone_2-0_software_roundup 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters