'iPhone 3G niet meer verkrijgbaar, nieuwe iPhone op komst'

T-Mobile kan de Apple iPhone 3G niet meer leveren en ook in Belgie is het toestel zo goed als op. Volgens ingewijden zou dit erop duiden dat Apple in januari met een nieuwe iPhone versie zal gaan komen.

Sinds afgelopen week is de iPhone 3G voorraad in ons land sterk afgenomen. Na een rondje langs de T-Mobile winkels gebeld te hebben is duidelijk geworden dat de voorraad bijna op is en het onduidelijk is wanneer er nieuwe voorraad zal arriveren. Ook België kent het zelfde probleem en de Mobistar shops zijn bijna door hun huidige voorraad heen. Ook webshops kunnen bijna niet meer voldoen aan de vraag en zitten momenteel toestellen te importeren uit andere landen. Ingewijden denken dat Apple volgende maand met een nieuwe iPhone zal gaan komen waardoor de productie van de huidige iPhone versie is stil komen te staan. Vandaag heeft de hoesjes fabrikant XSKN een apart gedeelte op haar website gereserveerd voor de iPhone Nano. Deze producent liet eerder de hoesjes voor de iPhone 3G vroegtijdig uitlekken en ook de hoesjes voor de Nano zijn zo ongeveer bekend.

Al met al begint het er steeds meer op te lijken dat Apple volgend maand een nieuwe iPhone zal gaan introduceren. Sommige zelfs denken dat er twee versies zullen komen die de bovenkant en onderkant van de markt moeten gaan bedienen. Tijdens de MacWorld in januari zullen we meer te weten komen.

iphone-nano-case 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters