iPhone 3G wordt ook bij andere winkels verkocht – Update

One More Thing weet te melden dat de iPhone 3G in Nederland ook bij Apple stores verkocht zal gaan worden. De telefoons zijn jammer genoeg niet simlock vrij.

In tegenstelling tot eerdere berichten gaan de Nederlandse Apple Premium Resellers tóch de iPhone verkopen. Dit hebben bronnen bevestigd tegenover OMT. Exacte details rond de prijs en voorwaarden zijn nog niet bekend. Wel staat vast dat de APR’s hun inkoop via T-Mobile moeten doen. Officieel zal de iPhone op de internationale lanceerdatum (11 juli) ook bij de APR’s te koop zijn. De bronnen van OMT twijfelen echter aan de haalbaarheid hiervan omdat bevoorrading waarschijnlijk niet direct toereikend zal zijn. Inmiddels staan op de websites van APR’s Mac Inside en A Mac de iPhone al aangekondigd.

Ook weet OTM te melden dat de iPhone die bij de APR’s verkocht zal gaan worden niet simlockvrij zijn, zo melden hun bronnen. Dit betekent dat de iPhone alleen in combinatie met een T-Mobile abonnement verkocht zal worden. Het is nog onduidelijk of (en zo ja, hoe) het abonnement in de winkel afgesloten wordt.

Update op 21/06/2008 10:04

Inmiddels is ook bekend geworden dat BelCompany waarschijnlijk ook de iPhone 3G in Nederland gaat verkopen. Helemaal zeker is het nog niet echter wordt de kans binnen het bedrijf hoog geacht.

iphone

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters