iPhone 3G wordt ook bij andere winkels verkocht – Update

One More Thing weet te melden dat de iPhone 3G in Nederland ook bij Apple stores verkocht zal gaan worden. De telefoons zijn jammer genoeg niet simlock vrij.

In tegenstelling tot eerdere berichten gaan de Nederlandse Apple Premium Resellers tóch de iPhone verkopen. Dit hebben bronnen bevestigd tegenover OMT. Exacte details rond de prijs en voorwaarden zijn nog niet bekend. Wel staat vast dat de APR’s hun inkoop via T-Mobile moeten doen. Officieel zal de iPhone op de internationale lanceerdatum (11 juli) ook bij de APR’s te koop zijn. De bronnen van OMT twijfelen echter aan de haalbaarheid hiervan omdat bevoorrading waarschijnlijk niet direct toereikend zal zijn. Inmiddels staan op de websites van APR’s Mac Inside en A Mac de iPhone al aangekondigd.

Ook weet OTM te melden dat de iPhone die bij de APR’s verkocht zal gaan worden niet simlockvrij zijn, zo melden hun bronnen. Dit betekent dat de iPhone alleen in combinatie met een T-Mobile abonnement verkocht zal worden. Het is nog onduidelijk of (en zo ja, hoe) het abonnement in de winkel afgesloten wordt.

Update op 21/06/2008 10:04

Inmiddels is ook bekend geworden dat BelCompany waarschijnlijk ook de iPhone 3G in Nederland gaat verkopen. Helemaal zeker is het nog niet echter wordt de kans binnen het bedrijf hoog geacht.

iphone

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters