iPhone 3GS wordt te warm na intensief gebruik GPS en 3G

Een aantal gebruikers van de iPhone 3GS meldden dat het toestel te warm wordt na intensief gebruik van de GPS en het 3G-internet. Hierdoor zou het toestel eventueel kunnen smelten wat inmiddels al bij sommige mensen is gebeurd.

iPhone 3GS

Sommige gebruikers van de iPhone 3GS meldden dat hun toestel abnormaal warm wordt na het intensief gebruiken van de GPS-ontvanger en de 3G-technologie. Een gebruiker van een witte iPhone 3GS heeft zelfs als gevolg van de warmte rode strepen op de achterkant van het toestel gekregen.

Apple heeft nog niks officieel toegegeven maar heeft al wel een nieuw artikel op zijn website geplaatst waarin er meer informatie wordt gegeven over de iPhone 3GS en de warmte na intensief gebruik. Volgens Apple zou de iPhone ingebouwde beveiliging hebben waardoor hij zou stoppen met opladen, de schermverlichting zou dimmen en het signaal zou verminderen als het toestel abnormaal warm wordt. Volgens Apple mag je je toestel alleen gebruiken bij temperaturen tussen 0° C tot 35° C. De oplossing die Apple geeft? Je iPhone uitzetten en verplaatsen naar een plaats met lagere temperaturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jens Royakkers -

  Nou nou,
  De iPhone 3GS is volgens mij, al bij al gewoon een leuk toestel een een waardige concurrent voor de N97. Daarvoor zijn keuzes.

 2. Toon -

  ik heb mn 3GS gecanceld, ik wacht tot de accu en GPS-ontvangst wordt verbeterd, moet toch beter en betrouwbaarder zijn met zo'n toptoestel

 3. dawz -

  Krijgt de telefoon de kans dan om zo warm te worden? Hier is de batterij dan al op. De batterij is nog erger als mijn vroegere Nokia 8800, die stond ook zo bekend om z'n geweldige accuduur.

 4. Mighty Mug -

  Bedankt voor alle informatie hier op deze site.
  Na dit bericht en het lezen van de review van de Apple 3GS heb ik besloten om toch voor de Nokia N97 te gaan.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters