iPhone 4 breekt verkooprecord bij Vodafone

In twee dagen tijd heeft Vodafone tienduizend iPhone 4-toestellen verkocht. Dat is een record voor de telco, die de telefoon van Apple voor het eerst in Nederland sinds deze week officieel mag verkopen nu de exclusiviteitsdeal van Apple met T-Mobile voorbij is.

Apple iPhone 4 piano

Vodafone meldt dat tachtig procent van de klanten kiest voor de goedkoopste variant: de 16GB. Via de eigen Vodafone-winkels zette de telco op één dag drieduizend iPhones weg. De winkels van de provider gingen wat eerder open dan normaal. In de Vodafonewinkel aan de Lijnbaan in Rotterdam ging de eerste dag elke zes minuten een iPhone over de toonbank.

Ook online liep de verkoop goed. Via vodafone.nl hadden 3078 mensen zich al begin november ingeschreven voor een iPhone 4. Online gingen er vijfduizend toestellen in andere handen over. En via andere kanalen, zoals telefoonwebsites en -winkels, gingen er nog eens 1600 iPhones weg. Vodafone verwacht dat er de komende dagen via deze kanalen nog eens 1300 toestellen per dag naar een nieuwe Vodafoneklant gaan.

Andere providers mogen de telefoon ook verkopen, zoals KPN en zijn dochters, maar die hebben nog geen verkoopcijfers bekendgemaakt. KPN laat vooralsnog desgevraagd weten dat het geen cijfers zal bekendmaken over haar verkopen.

Bron: Vodafone

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters