iPhone 4 breekt verkooprecord bij Vodafone

In twee dagen tijd heeft Vodafone tienduizend iPhone 4-toestellen verkocht. Dat is een record voor de telco, die de telefoon van Apple voor het eerst in Nederland sinds deze week officieel mag verkopen nu de exclusiviteitsdeal van Apple met T-Mobile voorbij is.

Apple iPhone 4 piano

Vodafone meldt dat tachtig procent van de klanten kiest voor de goedkoopste variant: de 16GB. Via de eigen Vodafone-winkels zette de telco op één dag drieduizend iPhones weg. De winkels van de provider gingen wat eerder open dan normaal. In de Vodafonewinkel aan de Lijnbaan in Rotterdam ging de eerste dag elke zes minuten een iPhone over de toonbank.

Ook online liep de verkoop goed. Via vodafone.nl hadden 3078 mensen zich al begin november ingeschreven voor een iPhone 4. Online gingen er vijfduizend toestellen in andere handen over. En via andere kanalen, zoals telefoonwebsites en -winkels, gingen er nog eens 1600 iPhones weg. Vodafone verwacht dat er de komende dagen via deze kanalen nog eens 1300 toestellen per dag naar een nieuwe Vodafoneklant gaan.

Andere providers mogen de telefoon ook verkopen, zoals KPN en zijn dochters, maar die hebben nog geen verkoopcijfers bekendgemaakt. KPN laat vooralsnog desgevraagd weten dat het geen cijfers zal bekendmaken over haar verkopen.

Bron: Vodafone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. The Revelator -

    Dit is echt ONE BIG F***** LIE!
    Zal Apple wel achter zitten, die zijn heer en meester in list en bedrog wat PR en Marketing betreft. Ik weet uit betrouwbare bron dat dit ABSOLUUT NIET waar is. Ik hoop dat er nog een reactie in de pers komt waaruit blijkt dat Apple/Vodafone liegen dat ze scheel zien. Alleen hiervoor zou ik Apple al links laten liggen. Ze liegen over hoe innovatief ze zijn (NOT, alles wat zij "uitvinden" bestaat al alleen zij marketen als hoe nieuw en geweldig t wel niet is) Ze liegen over design fouten (death grip werd in eerste instantie ONTKENT!!!) En nu liegen ze weer over verkoopresultaten. Foei Apple! Foei Vodafone!

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters