iPhone 4 breekt verkooprecord bij Vodafone

In twee dagen tijd heeft Vodafone tienduizend iPhone 4-toestellen verkocht. Dat is een record voor de telco, die de telefoon van Apple voor het eerst in Nederland sinds deze week officieel mag verkopen nu de exclusiviteitsdeal van Apple met T-Mobile voorbij is.

Apple iPhone 4 piano

Vodafone meldt dat tachtig procent van de klanten kiest voor de goedkoopste variant: de 16GB. Via de eigen Vodafone-winkels zette de telco op één dag drieduizend iPhones weg. De winkels van de provider gingen wat eerder open dan normaal. In de Vodafonewinkel aan de Lijnbaan in Rotterdam ging de eerste dag elke zes minuten een iPhone over de toonbank.

Ook online liep de verkoop goed. Via vodafone.nl hadden 3078 mensen zich al begin november ingeschreven voor een iPhone 4. Online gingen er vijfduizend toestellen in andere handen over. En via andere kanalen, zoals telefoonwebsites en -winkels, gingen er nog eens 1600 iPhones weg. Vodafone verwacht dat er de komende dagen via deze kanalen nog eens 1300 toestellen per dag naar een nieuwe Vodafoneklant gaan.

Andere providers mogen de telefoon ook verkopen, zoals KPN en zijn dochters, maar die hebben nog geen verkoopcijfers bekendgemaakt. KPN laat vooralsnog desgevraagd weten dat het geen cijfers zal bekendmaken over haar verkopen.

Bron: Vodafone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. The Revelator -

    Dit is echt ONE BIG F***** LIE!
    Zal Apple wel achter zitten, die zijn heer en meester in list en bedrog wat PR en Marketing betreft. Ik weet uit betrouwbare bron dat dit ABSOLUUT NIET waar is. Ik hoop dat er nog een reactie in de pers komt waaruit blijkt dat Apple/Vodafone liegen dat ze scheel zien. Alleen hiervoor zou ik Apple al links laten liggen. Ze liegen over hoe innovatief ze zijn (NOT, alles wat zij "uitvinden" bestaat al alleen zij marketen als hoe nieuw en geweldig t wel niet is) Ze liegen over design fouten (death grip werd in eerste instantie ONTKENT!!!) En nu liegen ze weer over verkoopresultaten. Foei Apple! Foei Vodafone!

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters