'iPhone 4G geeft zich van top tot teen bloot'

Gizmodo heeft de iPhone 4G die in een bar zoek geraakt was door een medewerker van Apple onder haar hoede genomen. De site heeft het toestel inmiddels van top tot teen gefotografeerd en er een video van gemaakt waarmee dit Apple’s slechts bewaard geheim is geworden.

iPhone 4G

Nadat gisteren de eerste beelden van de nieuwe iPhone 4G naar buiten traden is het nu tijd om alle facetten van het toestel onder de loep te nemen. Het verhaal gaat dat een medewerker van Apple de prototype is kwijt geraakt in een bar in Amerika en inmiddels heeft Gizmodo de telefoon meer dan een week in bezit. Daaruit is een uitgebreide review alvast gekomen van de iPhone 4G. Hierbij zitten uiteraard de nodige foto’s en video’s van het apparaat dat rond 22 juni aangekondigd zal gaan worden. Volgens Gizmodo gaat het hier om het echte apparaat van Apple en wat opvalt is het nieuwe uiterlijk van de iPhone.

De nieuwe iPhone heeft een metalen rand om zijn body en is opvallend hoekig afgewerkt. Het scherm is iets kleiner dan die van de huidige 3GS maar heeft een hogere resolutie dan de huidige iPhone. Verder valt op dat er nu een tweede camera aan de voorkant van het toestel is gekomen om mee te video-bellen. Jammer genoeg heeft Apple het uitgelekte model uitgeschakeld op afstand waardoor hij nu niet meer werkzaam is te krijgen door de website. Wel weten ze te melden dat de telefoon op iPhone OS 4 loopt en dat hij 80GB intern geheugen heeft. De resolutie van de camera is nog onduidelijk maar zal waarschijnlijk 5-megapixels zijn.

Ondertussen weet iemand dicht bij Apple te melden dat de producent inderdaad een prototype mist en zou deze inmiddels als gestolen opgegeven hebben. Het lijkt erop dat Apple erg graag haar iPhone terug wil hebben maar andere houden nog een slag om de arm dat het hier om een hoax gaat.

iPhone 4G

 

iPhone 4G

 

iPhone 4G

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dominick -

   Hij is niet hard per 2010 verplicht, maar hij moet wel steeds verder in het portfolio genesteld worden. Maar nog een jaartje komen ze echt wel mee weg.

 1. Bart -

  Eigenlijk is het wel grappig… Ik zat me namelijk vorige week nog af te vragen wanneer Apple iets nieuws toe zou voegen aan de marketingstrategie van geruchten en hier en daar een bestelling naar buiten te laten komen. Nu is het vrij duidelijk, een prototype:P

 2. Hendrik-Jan -

  Ik kan het niet laten om even over de eerste zin iets te schrijven: je neemt iets onder je hoede. Dat heeft met hoeden weinig van doen. Het betekent 'zorgen voor iets of iemand'.

 3. joss -

  Want? Deze brief is echt? Elke nitwit kan zo'n brief namaken. Tevens zal Apple nooit toegeven dat ze een toestel kwijt zijn, omdat dan iedereen weet dat het 'for real' is.
  Dikke fake dus.

  1. Danijel -

   Apple schijnt ze echt gebeld te hebben en toen wisten ze te melden dat ze een brief willen waarin ze hem terug claimen. De brief lijkt gewoon echt te zijn 🙂

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Redesign: zo gaat Spotify er binnenkort uit zien op je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters