iPhone 4G laat opnieuw zijn gezicht zien – Update

De nog onaangekondigde iPhone 4G heeft opnieuw zijn gezicht laten zien. Deze keer is het toestel in Vietnam opgedoken en het ziet er precies hetzelfde uit als het model dat Gizmodo in handen kreeg.

iPhone 4G

Op een Vietnamees Apple-forum is de iPhone 4G wederom opgedoken. Nadat de website Gizmodo eerder al het toestel stevig aan de tand had gevoeld is nu het exact zelfde model aan de andere kant van de wereld opgedoken. Het toestel dat nu in handen is van Vietnamese gebruikers komt overeen met het eerdere model, wat erop duidt dat hier om de echte iPhone 4G gaat die op 11 juni aangekondigd zal gaan worden.

De nieuwe iPhone heeft een metalen rand om zijn body en is opvallend hoekig afgewerkt. Het scherm is iets kleiner maar heeft een hogere resolutie dan de huidige iPhone 3GS. Verder valt op dat er nu een tweede camera aan de voorkant van het toestel is gekomen om mee te video-bellen. De resolutie van de camera is nog onduidelijk maar zal waarschijnlijk 5-megapixel zijn. Ook hier lijkt het er weer op dat het model niet werkend is maar de verwachting is dat de nieuwe iPhone gelijk voorzien zal zijn van het iPhone 4 OS. Overigens is er een klein verschil met het eerdere model van Gizmodo aangezien er nu twee schroefjes aan de onderkant van het toestel missen wat erop zou kunnen duiden dat dit een nieuwer prototype is.

Update op 12/5/2010 om 12:55 uur:

Het lijkt erop dat de iPhone 4G een eigen processor heeft mee gekregen van Apple. De 339S0084 processor die gemaakt wordt door Samsung voor Apple. Deze A4-processor is gebakken op 45nm en zou ook in de Apple iPad zitten.

iPhone 4G

 

iPhone 4G

 

iPhone 4G

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. Danijel -

    Die foto is idd gister opgedoken. Het lijkt om een actief model te gaan maar dit is de enige foto die uit gekomen is..

 1. Ruud Kok -

  Dit is inderdaad wel een nieuwer prototype dan die van Gizmodo. Hier staat namelijk ook al op de achterkant dat het om een 16GB variant gaat. Bij Gizmodo stond daar nog XX GB 🙂

  1. Shaun -

   is daar iets mis mee dan? trouwens de meeste High-end telefoons worden o.a. gemaakt in Vietnam en de buurlanden.
   (ik heb het niet over de namaak uit china maar over originele toestellen)

 2. yeahlo -

  Ik vind hem eigenlijk weinig bijzonders.
  Hij zal wel lekker snel zijn en goede software hebben maar kwa uiterlijk ben ik er al op uitgekeken. Tevens is andriod in combo met aanpassingen van bv. HTC,Sony, Samsung etc al erg ver en is kwa softwarebeleving niet/niet veel minder als het iphone os. Maargoed dat is mijn mening 😛

 3. BB9000 -

  Ook opvallend is dat de nw Iphone de mini sim gebruikt. Deze is naar mijn idee alleen door Vodafone bevestigd, dat ze op de NL-markt gaan uitbrengen.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters