iPhone 4G laat opnieuw zijn gezicht zien – Update

De nog onaangekondigde iPhone 4G heeft opnieuw zijn gezicht laten zien. Deze keer is het toestel in Vietnam opgedoken en het ziet er precies hetzelfde uit als het model dat Gizmodo in handen kreeg.

iPhone 4G

Op een Vietnamees Apple-forum is de iPhone 4G wederom opgedoken. Nadat de website Gizmodo eerder al het toestel stevig aan de tand had gevoeld is nu het exact zelfde model aan de andere kant van de wereld opgedoken. Het toestel dat nu in handen is van Vietnamese gebruikers komt overeen met het eerdere model, wat erop duidt dat hier om de echte iPhone 4G gaat die op 11 juni aangekondigd zal gaan worden.

De nieuwe iPhone heeft een metalen rand om zijn body en is opvallend hoekig afgewerkt. Het scherm is iets kleiner maar heeft een hogere resolutie dan de huidige iPhone 3GS. Verder valt op dat er nu een tweede camera aan de voorkant van het toestel is gekomen om mee te video-bellen. De resolutie van de camera is nog onduidelijk maar zal waarschijnlijk 5-megapixel zijn. Ook hier lijkt het er weer op dat het model niet werkend is maar de verwachting is dat de nieuwe iPhone gelijk voorzien zal zijn van het iPhone 4 OS. Overigens is er een klein verschil met het eerdere model van Gizmodo aangezien er nu twee schroefjes aan de onderkant van het toestel missen wat erop zou kunnen duiden dat dit een nieuwer prototype is.

Update op 12/5/2010 om 12:55 uur:

Het lijkt erop dat de iPhone 4G een eigen processor heeft mee gekregen van Apple. De 339S0084 processor die gemaakt wordt door Samsung voor Apple. Deze A4-processor is gebakken op 45nm en zou ook in de Apple iPad zitten.

iPhone 4G

 

iPhone 4G

 

iPhone 4G

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters