'iPhone 5 krijgt kleine design-updates, A5-processor en 8-megapixelcamera'

Er zijn al vele geruchten van de iPhone 5 de wereld in geholpen, maar allemaal richten ze zich op kleine details. Ming-Chi Kuo, een analist van Concord Securities, beweert alle significante hardware-updates van het toestel wel zo’n beetje te weten.

iPhone 5 mockup

De updates die Kuo noemt zijn niet nieuw. De 8-megapixelcamera was al bekend en de A5-chip, die ook in de iPad 2 zit, ligt voor de hand. Ook het feit dat Apple iets aan de beruchte antenne zal doen ligt voor de hand en andere kleine updates in het design zijn ook niet erg vergezocht.

Het is dan ook vooral opvallend wat Kuo niet noemt. De meest opvallende afwezige in de verwachtingen van Kuo is het 4″-scherm. Dat is in eerdere geruchten wel altijd naar voren gekomen, maar Kuo gaat er blijkbaar vanuit dat Apple dit niet gaat toevoegen. Ook NFC zal volgens Kuo niet aanwezig zijn in de iPhone 5.

Hoewel analisten over het algemeen veel inside-info hebben en zonder twijfel veel kennis van de markt, is het toch belangrijk om een slag om de arm te houden bij de voorspellingen van analisten. Ze moeten namelijk beroepsmatig ook nog rekening houden met andere factoren zoals het aan de verwachingen van hun klanten voldoen. Het zou dan ook goed kunnen dat Kuo een beetje veilig is gaan zitten met zijn voorspellingen en daarom sommige features er voor de zekerheid uit heeft gelaten.

Bron: Neowin

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters