iPhone 5 veel sneller dan Samsung Galaxy S III

Benchmarktests bewijzen dat de iPhone 5 veel sneller is, op vele gebieden, dan Android-vlaggenschip Samsung Galaxy S III. Daarbij kan de iPhone 5 ook nog eens veel beter tegen een val van flinke hoogte.

Mashable heeft de iPhone 5 in een benchmarktest vergeleken met de Galaxy S III van Samsung. Daaruit blijkt dat de iPhone 5 een flink stuk sneller is dan de Androidconcurrent. Ook heeft de S III veel meer moeite om een realistische game in beeld te brengen dan de iPhone 5. Op de S III is schokkerig beeld te zien, op de iPhone 5 loopt alles vloeiend.

De site maakte eerder al een filmpje over de schokbestendigheid van beide telefoons. Daaruit bleek dat de iPhone 5 ook op dit gebied met vlag en wimpel wint. Terwijl de iPhone 5 nauwelijks problemen heeft bij een val van twee meter hoogte, is het scherm van de S III al stuk bij een val van een meter zeventig.

Beide filmpjes zijn hieronder te zien.

Bron: Mashable

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Sylmaron -

  Een iPhone5 komt misschien wel beter uit te bus met een valtest maar is volgens de berichten niet erg krasvast. In het dagelijkse gebruik zul je dat veel eerder merken.

 2. hanszw -

  iPhone heeft ook een dual core of vindt jij het eerlijker om een quad core tegen een dual core te meten. Een quad core is niet per definitie sneller. Samsung doet graag de iPhone na, maar verder dan dat komen ze ook niet. Verder zal er altijd een toestel komen wat sneller is dan je huidige toestel.

  1. Ömer Sayici -

   Dus het is Samsungs fout dat Apple niet kan innoveren? Ga toch fietsen man, zoals je misschien al weet is de S3 nu al 4 maanden uit en is de iPhone pas net uitgebracht, wat dus betekent dat de iPhone innovatiever moet zijn..
   Ten tweede slaat je drogargument over quadcore-dualcore vergelijking nergens op, ik kan je zo vele dualcore processoren opnoemen die quadcore processoren ver achter zich laten.

   Geef nou maar toe dat Apple faalt met innoveren en ze alleen een dure naam hebben 😉

   1. hanszw -

    Des te knapper van Apple dat ze zelfs met de dual core een stuk sneller zijn dan de Samsung en volgens mij beweer ik net als jij dat een quad core niet sneller hoeft te zijn dan een dual core. Even goed lezen dus voor je onzin opschrijft, of snap je het zelf niet zo goed? En oh ja, 5 miljoen in één weekend, noem dat maar falen.

   2. letters -

    de meeste mensen kopen allen een iphone omdat iedereen er 1 heeft niet van wegen wat die kan als je echt uniek wilt zijn koop je een s3 of in feb. de s4

   3. TheOnlyKoenIsBack -

    ik vind samsung nou ook niet echt een uniek merk ik ken zoveel mensen die er een hebben maar wat betreft de iphone klopt wel

 3. ronie88 -

  Het gaat hier om een galaxy s3 met een dualcore processor i.p.v. een quadcore, en hij draait nog op android 4.0.4 i.p.v. jellybean. Ik vind het dus niet echt een eerlijke vergelijking.

  1. TheOnlyKoenIsBack -

   2 dingen de SIII heeft altijd een Quatcore gehad daar ook. en de iphone heeft hier een dualcore. en als de sIII een dualcore heeft gehad zou hij dat ook altijd hebben

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters