'iPhone 5 zou met productieproblemen kampen'

De productie van de iPhone 5 zou zijn vertraagd, meldt 9to5Mac op basis van bronnen die zij hebben aangeboord. Ook hebben zij vernomen dat Apple dit jaar twee iPhones zou willen presenteren: een topmodel dat de vorm van een druppel heeft, en een iPhone 4-achtig design dat als goedkoper model op de markt wordt gezet.

iPhone 5 mockup

Veel geruchten doen de ronde over de releasedatum van de nieuwe iPhone, maar 9to5Mac houdt het op 7 oktober. Alleen: dan zou het goedkopere, iPhone 4-achtige model worden gebracht, en niet de veel meer gewijzigde iPhone 5.

Het model dat op 7 oktober het licht zou zien, heeft ook glas voor en achter en zou nu in grote aantallen van de lopende band rollen. Er zouden zeker tien miljoen van deze telefoons worden klaargestoomd voor de lancering over drie weken.

Deze telefoons zouden overal ter wereld voor een concurrerende prijs worden aangeboden. Ze zouden zelfs in combinatie met prepaid-aanbiedingen naar de winkels komen.

De echte iPhone 5 zou een groter scherm krijgen en een dunner, enigszins afgeronde achterkant. Dit model zou met productieproblemen kampen maar wel op 7 oktober geïntroduceerd worden. De verwachting is echter dat er in het begin grote te korten zullen zijn als gevolg van de productieproblemen.

9to5Mac heeft begrepen dat dit toestel, dat een ongelooflijk lichtgewicht zou zijn en erg stevig zou aanvoelen, pas volgend jaar de winkels zal bereiken in grote massa. De site heeft ook nog opgevangen dat de camera in de iPhone 5 qua kwaliteit kan concurreren met echte digitale camera’s.

Bron: 9to5Mac

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. ANDROID_RULES -

  @ AplleSucks, Precies…. Een echte camera Whoehahahahaaa met een lens van4mm Whoehaahahahaaa Ga snel een Android kopen en laat je niet in de maling nemen door Apple. Kijk om je heen verdiep je in de wereld van SmartPhones…. Dat scheelt geld en ergernis.
  Pak je Apple iPad of je iPhone en ga naar http://www.wechoosethemoon.org/ hele mooie site… 😉

 2. AppleSucks -

  Met een beetje geluk lijkt hij op de HTC Sensation. Eeeeh waarom eigenlijk geen HTC Sensation. In vergelijking met de iPhone4 is deze al veel beter. Heeft al een groter scherm is al veel rapper en draaid op android heeft al een 8Mpix camera HD1080 Filmen DualCore etc… Apple suck's bigtime. Zelfs de iPads zijn Kilo Utrecht Tango. Spelen niet eens Flash af. Whoehahahaaaaa wat een pruts spul en dan nog zeggen dat ze er mooi uit zien ook. Apple veel geld voor veel bla bla… Kijk eerst een even rond voor je voor Apple gaat. Er is veel meer te koop dat wel werkt voor minder geld. Apple is een Hype die over gaat. 😛

 3. robert -

  Even op een rij ALS het waar is

  1 Superlicht
  2 Voelt toch stevig aan
  3 Groter scherm
  4 Camera met 8 MP verbeterd (zou digitale camers benaderen)
  5 Dual core

  Indien dit waar is zal WP7 het nog moeilijker krijgen. Vooral omdat de single core geen 1080p fotos kan maken. Zelfs Nokia kan dat niet corrigeren.

  Maar we zullen het allemaal nog wel zien en beoordelen.

  1. flets -

   1080p heeft weinig met single of dualcore te maken. Er komt heel wat meer bij kijken. Een GPU is veel belangrijker voor beeldopbouw.
   WP7 is een besturingssysteem en is dus wat anders dan een Iphone.
   Je vroeg je ook af of WP7 het moeilijk zal gaan krijgen. Het is iig niet zo simpel als jij denkt.

 4. ikke -

  Zucht….. ik ben het wachten zat!
  Mijn telefoon uit de middeleeuwen kan niet meer…helemaal gaar dat ding. Maarja iedere keer denk ik nog ff volhouden want hij komt echt snel:S
  Zeg gewoon wanneer dat ding uitkomt dan weet ik tenminste iets

 5. robert -

  Een correctie:
  Er zijn problemen met 1 productielijn van de iPhone 5. Maar de introductiedatum blijft. De suggestie hier dat deze pas in 2012 wordt geintroduceerd is niet juist. Wel zouden ze tot 2012 tekort hebben.

  Het presenteren van de iPhone 4S alleen zou een totale deceptie zijn voor de klanten van Apple.

 6. robert -

  Als de iPhone 5 idd pas volgend jaar komt zullen ze het momentum verliezen. De klant die lang gewacht heeft op de iPhone 5 zal op een ander product overstappen.

 7. Eise -

  Concurreren met echte digitale camera's? Dat kan zelfs de Nokia N8 niet dus ik ben benieuwd hoe ze dat gaan doen dan in comnatie met zo'n dun design. Dat kan je echt vergeten. Iig niet met het hi end segment.
  Zowiezo zullen ze geen CZ lenzen gebruiken dus ik moet het eerst nog zien dan. IK geloof er niks van aangezien Apple tot nu toe niet super innoveerde met de camera. Goed het is een leuke camera in de iPhone 4 maar niet meer dan dat. NIet dat ie nou superveel boven de standaard uittorende.

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters