'iPhone 5 zou met productieproblemen kampen'

De productie van de iPhone 5 zou zijn vertraagd, meldt 9to5Mac op basis van bronnen die zij hebben aangeboord. Ook hebben zij vernomen dat Apple dit jaar twee iPhones zou willen presenteren: een topmodel dat de vorm van een druppel heeft, en een iPhone 4-achtig design dat als goedkoper model op de markt wordt gezet.

iPhone 5 mockup

Veel geruchten doen de ronde over de releasedatum van de nieuwe iPhone, maar 9to5Mac houdt het op 7 oktober. Alleen: dan zou het goedkopere, iPhone 4-achtige model worden gebracht, en niet de veel meer gewijzigde iPhone 5.

Het model dat op 7 oktober het licht zou zien, heeft ook glas voor en achter en zou nu in grote aantallen van de lopende band rollen. Er zouden zeker tien miljoen van deze telefoons worden klaargestoomd voor de lancering over drie weken.

Deze telefoons zouden overal ter wereld voor een concurrerende prijs worden aangeboden. Ze zouden zelfs in combinatie met prepaid-aanbiedingen naar de winkels komen.

De echte iPhone 5 zou een groter scherm krijgen en een dunner, enigszins afgeronde achterkant. Dit model zou met productieproblemen kampen maar wel op 7 oktober geïntroduceerd worden. De verwachting is echter dat er in het begin grote te korten zullen zijn als gevolg van de productieproblemen.

9to5Mac heeft begrepen dat dit toestel, dat een ongelooflijk lichtgewicht zou zijn en erg stevig zou aanvoelen, pas volgend jaar de winkels zal bereiken in grote massa. De site heeft ook nog opgevangen dat de camera in de iPhone 5 qua kwaliteit kan concurreren met echte digitale camera’s.

Bron: 9to5Mac

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters