‘iPhone 6 laat zich helemaal zien’

Opnieuw zijn er foto’s uitgelekt van de nieuwe iPhone 6. Het nieuwe vlaggenschip laat zich in meerdere, hoogwaardige foto’s zien.

‘iPhone 6 laat zich helemaal zien’ iphone69

In totaal zijn er zeventien foto’s van wat waarschijnlijk de iPhone 6 is opgedoken op Imgur. De link dook op op Reddit. Waarschijnlijk gaat het hier om foto’s van de 4,7 inch-iPhone en niet van de grootste van de twee, die een scherm krijgt van 5,5 inch.

Specificaties zijn er nog altijd niet uitgelekt over de nieuwe iPhone, maar voorspellingen wel. Zo denkt BGR dat het toestel op deze foto’s een schermresolutie krijgt van 1334×750 pixels, met een A8-chipset die 2,6 GHz klokt.

Wellicht wordt het toestel, met zijn slanke bezels aan de zijkant, 67 millimeter breed, 138 millimeter lang en maar 6 millimeter dik. Daarmee is het de grootste en dunste iPhone tot nu toe.

Waarschijnlijk onthult Apple de iPhone 6 aan het einde van de zomer of het begin van de herfst in combinatie met de iWatch en eventueel de iPad Air 2. Volgens Bloomberg begint de productie van de iPhone 6 in juli en zijn beide iPhones tegelijkertijd beschikbaar in september.

‘iPhone 6 laat zich helemaal zien’ iphone61 
‘iPhone 6 laat zich helemaal zien’ iphone62 
‘iPhone 6 laat zich helemaal zien’ iphone64 
‘iPhone 6 laat zich helemaal zien’ iphone65 
‘iPhone 6 laat zich helemaal zien’ iphone611 
‘iPhone 6 laat zich helemaal zien’ iphone612 
‘iPhone 6 laat zich helemaal zien’ iphone617 
‘iPhone 6 laat zich helemaal zien’ iphone613 
‘iPhone 6 laat zich helemaal zien’ iphone610 
‘iPhone 6 laat zich helemaal zien’ iphone616 
‘iPhone 6 laat zich helemaal zien’ iphone614 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Danijel -

  Ik vind het design ook twijfelachtig. Desondanks moet ik het toestel eerst in mn handen hebben gehad voordat ik hier iets echt zinnigs over kan zeggen. Maar heel spannend komt het niet op me over, inderdaad..

 2. Quasimodo -

  Ik blijf die plastic randjes maar niks vinden. De boven- en onderkant doen me denken aan een USB-stick waar het dopje nog op zit.

  1. Danijel -

   Heeft volgens mij met watermerken te maken en het feit dat deze toestellen nog niet geflashed zijn zodra ze de fabriek uit komen. iOS 8 is nog niet af. Dus de toestellen worden nu geproduceerd en zodra de software af is, worden ze geflashed en verscheept. Zo doen alle fabrikanten dat althans..

   1. Dominick -

    De 'plastic' randjes in deze foto's zijn duidelijk opgeschilderd, dus ik ga er vanuit dat het gewoon een dummy is. Desondanks is het design zo vaak gelekt dat het wel zal kloppen..

 3. Toussaint Jongen -

  Mij kan het design ook niet bekoren. Het is een duidend in een dozijn model en ikzelf vind het niet mooi, zoals het aluminium rond loopt aan de rand. dan vind ik het design van de iPhone 5/5S veel mooier =) We gaan het zien. Ben sowieso een WP gebruiker dus ze krijgen me niet over de streep xD

 4. Bart Ceuleers -

  Indien dit de nieuwe iPhone word mogen ze hem houden van mij, dan zijn ze een trouwe klant van de eerste iPhone kwijt. De Samsung Galaxy S5 is ook maar een flauwe kopie van de S4. Bij mij zijn de koplopers op dit ogenblik de HTC ONE M8 en indien je een goede camera wenst de LG G3 de High end toestellen van het moment. Indien dit de nieuwe iPhone word dan stappen ze gewoon mee met de rest qua design en laat ons eerlijk zijn iOS loopt ook al wat achter maar wat erop staat is wel serieus uitgewerkt daar de rest en vooral Samsung er apps opstaan hebben die van geen kanten uitgewerkt zijn, ben eens benieuwd wat de realiteit zal zijn qua toestel en welke toevoeging ios8 ons gaat brengen.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Apple iPhone 8

Deze feature willen iPhone-gebruikers het liefst van Android overnemen lees verder

iPhone X swipe

iPhone X op het oog? Leer alvast deze 13 gebaren lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters