iPhone 6 versus iPhone 5S – Advertorial

De iPhone 6 is al een tijd geleden onthuld. De grote verassing voor velen was het formaat van de iPhone 6, de nieuwe iPhone 6 is namelijk in twee formaten verkrijgbaar. Maar wat zijn de verschillen tussen de nieuwe iPhone 6 tegenover zijn voorganger, de iPhone 5S?

Het grootste verschil tussen de twee telefoons is dus het formaat van het scherm. Het schermformaat van de iPhone 6 is enorm toegenomen, namelijk van 4-inch naar 4,7-inch. Eveneens is de schermresolutie hoger, namelijk toegenomen tot 750 x 1.334 pixels. De iPhone 6 biedt ongeveer 40 procent meer schermruimte dan de iPhone 5-modellen.

Naast het grotere display zijn er nog tal van andere verschillen. De iPhone 6 wordt standaard geleverd met het nieuwste besturingssysteem, namelijk iOS8. Het besturingssysteem is verfijnder, uitgebreider en brengt allerlei nieuwe applicaties wat verschillende gemakken biedt.

Verder naast het besturingssysteem is de processor en het geheugen van iPhone 6 uitgerust met de nieuwe 1,4GHz dual-core Apple A8-processor. Dit ondersteunt een nieuwe grafische technologie voor grafisch hoogwaardige prestaties.

De camera is nog een groot verschil tussen de iPhone 6 en de iPhone 5S. De iPhone 6 heeft net als de 5S een 8-megapixel iSight-camera aan de achterzijde. De iPhone 6 camera is voorzien van een dubbele LED-flitser en een 1080p Full HD-videaorecorder. Dankzij een nieuwe sensor met Focus Pixels focust de iPhone 6 camera automatische sneller dan zijn voorganger.

De nieuwe iPhone 6 telefoons zijn dus sneller, groter, scherper en hebben betere camera’s. Dat zijn de grootste verschillen tussen de iPhone 6 en zijn voorganger, de iPhone 5S. De grootte van de iPhone 6 kan de kans op schermreparatie vergroten. Wanneer u uw telefoon laat vallen of flink laat stoten kan het zijn dat het scherm van uw telefoon barst. Een scherm vervangen is dan noodzakelijk wilt u het gebruiksgemak van uw telefoon behouden. Een iPhone 6 reparatie is bekend bij Smartrepair, een nieuw scherm vervangen gebeurt bij Smartrepair binnen 30 minuten. Smartrepair werkt alleen met originele onderdelen van Apple.

Naast het scherm kunnen eveneens andere onderdelen van uw iPhone defecten vertonen, voorbeelden zijn slecht gehoor, geen Wi-Fi, slechte batterij of een defecte luidspreker. Smartrepair vervangt defecte onderdelen die tot ongemakken leiden zodat u het gebruiksgemak van uw iPhone 6 weer terug hebt. Wanneer u ongemakken ervaart en geen idee wat er defect is kunt u langskomen in een vestiging van Smartrepair in Nijmegen of ’s-Hertogenbosch, bekijk de homepage van Smartrepair voor de gegevens. Smartrepair onderzoekt kosteloos wat defect is en stel, in geval van een defect, een prijsopgaaf op. Na akkoord gaat Smartrepair de iPhone 6 reparatie uitvoeren.

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

iOS 12 opslagruimte

‘Apple schrapt functies iOS 12 en focust op stabiliteit en snelheid’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters