Dit zou best eens de aankomende 6,1 inch iPhone kunnen zijn

Hoe dichter we naderen bij de lancering van de nieuwe iPhones, hoe meer gelekte foto’s en renders er beginnen op te duiken. Doorgaans  neem je die natuurlijk met een korreltje zout, maar is het toch spannend om naar de beelden te kijken. Recentelijk verscheen er eindelijk een redelijk betrouwbare render online van de aankomende 6,1 inch iPhone van dit jaar. Deze zou het zogenaamde budget model zijn met een LCD scherm.

99 procent accuraat

De render is afkomstig van de bekende tipster Steve H., welke beter bekend staat als de Twitter gebruiker @OnLeaks. Als je vaak nieuwtjes leest over aankomende smartphones, zul je waarschijnlijk al behoorlijk wat foto’s voorbij hebben zien komen met het @OnLeaks watermerk. Bijzonder aan de nieuwe render is dat deze volgens Steve voor 99 procent zou kloppen met de werkelijkheid. Hij geeft dus eigenlijk aan dat we dat korreltje zout bij deze beelden voor een keer weg kunnen laten.

6,1 inch iPhone 2018

Enkele camera en draadloos opladen

Het tot leven geroepen toestel heeft zoals verwacht een notch gekregen aan de voorkant en zet hiermee de iPhone X trend voort. Een glazen behuizing zorgt voor behoorlijk wat glans en zorgt er waarschijnlijk ook voor dat de smartphone draadloos opgeladen kan worden. Aan de achterkant vinden we een enkele camera, welke met een verbeterde lens zou komen.

6,1 inch iPhone met OLED of LCD scherm

Vaak circuleren er allerlei verschillende berichten over een nieuw toestel, maar iedereen lijkt het ermee eens te zijn dat het goedkopere model komt met een 6,1 inch display. Tot voor kort was iedereen het er ook mee eens dat het toestel een LCD paneel zou krijgen, om de prijs te kunnen drukken. Onlangs verscheen er echter een foto online van de leaker Mr White met het onderschrift: iPhone X 6.1 OLED. Het is dus nog de vraag of de telefoon een LCD of OLED display krijgt.

Via: Pocketnow

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters