Dit zou best eens de aankomende 6,1 inch iPhone kunnen zijn

Hoe dichter we naderen bij de lancering van de nieuwe iPhones, hoe meer gelekte foto’s en renders er beginnen op te duiken. Doorgaans  neem je die natuurlijk met een korreltje zout, maar is het toch spannend om naar de beelden te kijken. Recentelijk verscheen er eindelijk een redelijk betrouwbare render online van de aankomende 6,1 inch iPhone van dit jaar. Deze zou het zogenaamde budget model zijn met een LCD scherm.

99 procent accuraat

De render is afkomstig van de bekende tipster Steve H., welke beter bekend staat als de Twitter gebruiker @OnLeaks. Als je vaak nieuwtjes leest over aankomende smartphones, zul je waarschijnlijk al behoorlijk wat foto’s voorbij hebben zien komen met het @OnLeaks watermerk. Bijzonder aan de nieuwe render is dat deze volgens Steve voor 99 procent zou kloppen met de werkelijkheid. Hij geeft dus eigenlijk aan dat we dat korreltje zout bij deze beelden voor een keer weg kunnen laten.

6,1 inch iPhone 2018

Enkele camera en draadloos opladen

Het tot leven geroepen toestel heeft zoals verwacht een notch gekregen aan de voorkant en zet hiermee de iPhone X trend voort. Een glazen behuizing zorgt voor behoorlijk wat glans en zorgt er waarschijnlijk ook voor dat de smartphone draadloos opgeladen kan worden. Aan de achterkant vinden we een enkele camera, welke met een verbeterde lens zou komen.

6,1 inch iPhone met OLED of LCD scherm

Vaak circuleren er allerlei verschillende berichten over een nieuw toestel, maar iedereen lijkt het ermee eens te zijn dat het goedkopere model komt met een 6,1 inch display. Tot voor kort was iedereen het er ook mee eens dat het toestel een LCD paneel zou krijgen, om de prijs te kunnen drukken. Onlangs verscheen er echter een foto online van de leaker Mr White met het onderschrift: iPhone X 6.1 OLED. Het is dus nog de vraag of de telefoon een LCD of OLED display krijgt.

Via: Pocketnow

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters