iPhone 6s komt niet met 16GB optie

Bronnen vertellen dat de iPhone 6(+)S waarschijnlijk niet beschikbaar is in een 16GB variant.

iPhone 6s komt niet met 16GB optie iphone 6 apple iphone 6 reparatie uden4

Met video’s van betere kwaliteit en steeds groter wordende applicaties, is het erg belangrijk dat een telefoon voldoende opslag heeft. Hoewel cloud-opslag voor sommige problemen een goede oplossing is, is het hebben van voldoende geheugen altijd handig. De huidige iPhone 6 en iPhone 6+ komen standaard met 16GB opslag. Aangezien iOS 3GB opslag nodig heeft om te functioneren, blijft er 13GB over voor de gebruiker. Volgens nieuwe geruchten komen de volgende iPhone generaties met minimaal 32GB opslaggeheugen.

Volgens de bronnen binnen Foxconn krijgen de volgende iPhone generaties geen 16GB versies meer. De bronnen vertellen namelijk dat er alleen 32GB, 64GB en 128GB verpakkingen gemaakt worden voor de volgende iPhone generatie. In eerdere gelekte onderdelen van de iPhones 6S was een 16GB opslagchip te zien. Door de nieuwe informatie van de bronnen wordt er hoop opgebouwd dat de 16GB onderdelen alleen gebruikt werden in de testvarianten van de telefoon.

Apple zou een aantal redenen hebben om te beginnen met de productie van iPhones met minimaal 32GB opslaggeheugen. Apple’s grootste concurrent, Samsung, heeft in haar Galaxy S6 standaard 32GB opslaggeheugen. Hierdoor wordt meer druk opgebouwd voor Apple om ook een 32GB variant te maken. Door de hogere prijs die betaald moet worden voor extra opslag, kijken consumenten ook eerder naar Apple’s concurrenten.

Bron: M.I.C. Gadget

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters