iPhone 6S onderdelen op de foto

De afgelopen tijd zijn er al meer foto’s tevoorschijn gekomen van onderdelen van de iPhone 6S. Vandaag hebben we foto’s van de cameraringetjes, de flex-kabel en de thuisknophouder.

iPhone 6S onderdelen op de foto iphone 6s bagues photos

De ringetjes die op de iPhone 6S camera komen, lijken erg op de ringetjes van de iPhone 6. De camera van de iPhone 6 steekt een paar millimeter uit. Hoewel er een gerucht ging dat de camera in de iPhone 6S niet uit zou gaan steken, is dit gerucht minder aannemelijk aangezien de ringetjes er hetzelfde uitzien als bij de iPhone 6. Hierdoor is de kans erg groot de camera ook deze generatie uit zal steken.

iPhone 6S onderdelen op de foto iphone 6s vs iphone 6 flex

Naast de cameraringetjes is er ook een foto van de nieuwe flex-kabel gelekt. De nieuwe kabel bestaat dit jaar uit één onderdeel. De flex-kabel van de iPhone 6 bestond uit twee delen. De verschillen tussen de nieuwe en de oude flex-kabel zijn te zien in de afbeelding.

In de nieuwe flex-kabel zit een dual led-flitser. Een dual led-flitser bevat twee lampjes; een gele en een witte. Door de twee lampjes zijn kleuren accurater als je je flits gebruikt.

iPhone 6S onderdelen op de foto iphone 6s bague home

In deze laatste foto is de houder voor de thuisknop van de iPhone 6S zichtbaar. Dit bewijst dat in de nieuwe iPhone een fysieke thuisknop krijgt. De kleur van de gouden iPhone gaat dit jaar Champagne heten.

Volgens eerdere geruchten krijgen we in de iPhone 6S een 4,7-inch scherm met een resolutie van 750 x 1334 pixels. Om alles aan te drijven zal er een A9 processor en 2GB ram-geheugen in de telefoon komen. De voorcamera schijnt een 5-megapixel sensor te krijgen, aan de achterkant zal een 12-megapixel schieter komen.

tags:

  De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

  Samsung Galaxy Note 9 S Pen

  Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

  Telekoopwijzer uitgelicht

  Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

  Android P 9.0

  Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

  Wiko view 2

  Wiko View 2 Review lees verder

  Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

  ‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters