Dit zijn de beste iPhone 7 en iPhone 7 Plus abonnementen en aanbiedingen

Apple’s iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn twee uitstekende vlaggenschepen. Helaas hangt er ook een flink prijskaartje aan de toestellen van Apple. Met behulp van de beste acties en abonnementen kun je echter gelukkig een hoop geld besparen. We zetten de beste iPhone 7 abonnementen en aanbiedingen voor je op een rijtje.

Apple iPhone 7 abonnementen en aanbiedingen

Apple kondigde op 7 september de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aan, twee vlaggenschepen met zeer indrukwekkende specificaties. De kleinere iPhone 7 heeft dan misschien niet de dubbele camera van zijn grote broer, maar is dankzij zijn zachte prijs en handzame formaat wel een aantrekkelijke keuze. De A10 Fusion chip van Apple zorgt ervoor dat je de komende jaren vooruit kunt met je toestel. Sterker nog, de eerste speedtests lijken er op te wijzen dat Apple de concurrentie verplettert.

In het onderstaande overzicht staan de beste iPhone 7 abonnementen op een rijtje. Met behulp van de juiste actie kun je deze week nog met Apple’s nieuwste vlaggenschip rondlopen zonder dat je de hoofdprijs betaalt. Als je iets meer te besteden hebt of liever een groter scherm gebruikt dan is wellicht de iPhone 7 Plus een betere keuze voor je.

Apple iPhone 7 Plus abonnementen en aanbiedingen

De iPhone 7 Plus is een stukje duurder dan zijn kleinere broertje, maar daar krijg je dit jaar nog meer voor terug. Naast een groter scherm heeft de iPhone 7 Plus namelijk ook een dubbele camera, terwijl de normale iPhone 7 het met een enkele camera moet doen. De dubbele 12-megapixelsensor met optische beeldstabilisatie zorgt ervoor dat je foto’s nog scherper worden. Bovendien kun je foto’s met het zogenaamde bokeh-effect nemen, waarbij het onderwerp van je foto sterk afsteekt tegen de achtergrond.

iPhone 7 abonnementen

De kans dat je de dag door komt is met de iPhone 7 Plus een stuk groter dankzij een grotere accu. Zo kun je met de iPhone 7 Plus bijvoorbeeld 21 uur bellen, terwijl dat bij de normale iPhone 7 maar 14 uur is. Met de juiste aanbieding hoeft de phablet van Apple bovendien niet eens zo heel veel duurder te zijn.

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters