Zo kijk je vanavond het iPhone 7 event live

Over een paar uurtjes gaat Apple onder andere de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus onthullen. Je kunt achteraf natuurlijk op onze site teruglezen wat het bedrijf allemaal heeft aangekondigd, maar misschien kijk je wel liever zelf live mee. We leggen je in dit artikel uit hoe je vanavond om 19:00 de livestream kunt volgen.

Apple event

Ben je benieuwd naar wat Apple allemaal aan gaat kondigen? In dit artikel zetten we alles op een rijtje. Of onze voorspellingen allemaal kloppen gaan we dus na 19:00 ontdekken, want dan gaat het event van start. Als je een Apple-apparaat hebt is het relatief simpel om de livestream te kijken.

Live kijken op een iPad, iPhone of iPod Touch

Als je in het bezit bent van een van de bovenstaande apparaten dan hoef je enkel een speciale pagina van Apple te bezoeken. Ga in Safari naar deze pagina, waar om 19:00 de livestream van start zal gaan. Let er wel op dat je iOS 7 nodig hebt om de livestream te bekijken. Middels AirPlay kun je de livestream op je televisie kijken. Daarvoor kun je echter ook een Apple TV gebruiken.

Live kijken op een Apple TV

Voor een echt prettige kijkervaring kun je ook een Apple TV gebruiken, zodat je alles op je televisiescherm kunt volgen. Hoe dat precies in zijn werk gaat hangt af van welke generatie Apple TV je hebt. Op de Apple TV 4 kun je via de Apple Special Event-app kijken, die in de App Store te vinden is. Heb je de Apple TV 2 of 3? Dan kun je het event middels een speciaal kanaal kijken. Let er wel op dat je de software-update 6.2 of nieuwer nodig hebt. Op de Apple TV 1 is het niet mogelijk om het iPhone 7 evenement te volgen.

Live kijken op Mac en Windows

Als je een Mac met minimaal OS X 10.8.5 en Safari 6.0.5 hebt dan kun je via deze speciale pagina het event live kijken. Hetzelfde geldt voor computers of laptops die op Windows 10 draaien, al moet je dan wel per se Microsoft Edge gebruiken. Gebruik je een oudere versie van Windows? Dan is het alsnog mogelijk, maar dan zul je wel VLC moeten gebruiken. Download VLC Media Player via de officiƫle website om het programma vervolgens te installeren. Open VLC, ga naar Media Open Network Stream en kies voor Network. Vervolgens moet je de volgende link invullen: http://appleliveevents-i.akamaihd.net/hls/live/222436/1609lijbsdfvoihbadfvohbsdfvljhb/master/4500/4500.m3u8?t=YWxpc2FtaXg=. Vervolgens kun je beginnen met kijken!

Live kijken op je Android smartphone of tablet

Tegenwoordig is het ook mogelijk om de livestream op je Android smartphone of tablet te volgen dankzij VLC Media Player. Download en installeer de app via de Google Play Store. Open het menu binnen de app, en kies voor Stream. Plak er vervolgens de volgende link: http://appleliveevents-i.akamaihd.net/hls/live/222436/1609lijbsdfvoihbadfvohbsdfvljhb/master/4500/4500.m3u8?t=YWxpc2FtaXg=. Veel plezier met kijken!

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters