Nieuwe iPhone 7 geruchten onthullen interessante functies

Vandaag zijn er nieuwe geruchten opgedoken omtrent de langverwachte iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Apple

De aankondiging van de Apple iPhone 7 en de iPhone 7 Plus komen steeds dichterbij, wat dus ook betekent dat er steeds meer informatie lekt. Zo weten we dat het toestel slechts een kleine upgrade gaat zijn ten opzichte van de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus, en dat de iPhone 8 van volgend jaar weer echt een nieuwe start voor het bedrijf gaat zijn. Dat betekent echter niet dat Apple geen interessante vernieuwingen voor de iPhone 7 in petto heeft.

iPhone 7

De laatste geruchten omtrent de aankomende iPhone’s komen van het populaire Chinese netwerk Weibo, waar vaak onaangekondigde smartphones opduiken. Vandaag dook daar het gerucht op dat de iPhone 7 Plus 3GB aan werkgeheugen krijgt, terwijl de kleinere iPhone 7 het nog steeds met 2GB aan werkgeheugen moet doen. Al sinds de iPhone 6 heeft het grotere model van de iPhone niet alleen een groter scherm maar ook betere specificaties. Een ander verschil tussen de twee aankomende iPhone modellen is het opslaggeheugen. Voor de iPhone 7 kun je kiezen uit 16GB, 64GB en 128GB aan opslaggeheugen. Als je voor de iPhone 7 Plus gaat dan begin je al bij 32GB, en kun je verder kiezen uit 128GB of 256GB.

Verbeterde camera’s

Daarnaast zou Apple de camera van de normale iPhone 7 een upgrade geven naar 21MP, in plaats van de 12MP van de iPhone 6s. De iPhone 7 Plus heeft twee 12MP camera’s aan de achterkant, waarvan een camera gebruikers optisch laat zoomen. Een andere blog op Weibo noemt dat Apple van plan is om de WiFi connectiviteit van de nieuwe iPhone’s te verbeteren, zodat je sneller internet kan krijgen en 4K video streamen makkelijker wordt. Dezelfde anonieme blogger noemt ook dat de nieuwe iPhone’s draadloos opgeladen kunnen worden, een functie waar veel fans al jaren om smeken. We adviseren je dit soort geruchten met een korreltje zout te nemen, juist omdat de ccredibiliteit van de personen achter de beweringen niet gecontroleerd kan worden.

Bron: Mobipicker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      1. Bdhd -

        Ik zie niet eens interessante functies. Slechts wat specs die op zichzelf weinig bijzonder zijn.

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters