Nieuwe iPhone 7 geruchten onthullen interessante functies

Vandaag zijn er nieuwe geruchten opgedoken omtrent de langverwachte iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Apple

De aankondiging van de Apple iPhone 7 en de iPhone 7 Plus komen steeds dichterbij, wat dus ook betekent dat er steeds meer informatie lekt. Zo weten we dat het toestel slechts een kleine upgrade gaat zijn ten opzichte van de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus, en dat de iPhone 8 van volgend jaar weer echt een nieuwe start voor het bedrijf gaat zijn. Dat betekent echter niet dat Apple geen interessante vernieuwingen voor de iPhone 7 in petto heeft.

iPhone 7

De laatste geruchten omtrent de aankomende iPhone’s komen van het populaire Chinese netwerk Weibo, waar vaak onaangekondigde smartphones opduiken. Vandaag dook daar het gerucht op dat de iPhone 7 Plus 3GB aan werkgeheugen krijgt, terwijl de kleinere iPhone 7 het nog steeds met 2GB aan werkgeheugen moet doen. Al sinds de iPhone 6 heeft het grotere model van de iPhone niet alleen een groter scherm maar ook betere specificaties. Een ander verschil tussen de twee aankomende iPhone modellen is het opslaggeheugen. Voor de iPhone 7 kun je kiezen uit 16GB, 64GB en 128GB aan opslaggeheugen. Als je voor de iPhone 7 Plus gaat dan begin je al bij 32GB, en kun je verder kiezen uit 128GB of 256GB.

Verbeterde camera’s

Daarnaast zou Apple de camera van de normale iPhone 7 een upgrade geven naar 21MP, in plaats van de 12MP van de iPhone 6s. De iPhone 7 Plus heeft twee 12MP camera’s aan de achterkant, waarvan een camera gebruikers optisch laat zoomen. Een andere blog op Weibo noemt dat Apple van plan is om de WiFi connectiviteit van de nieuwe iPhone’s te verbeteren, zodat je sneller internet kan krijgen en 4K video streamen makkelijker wordt. Dezelfde anonieme blogger noemt ook dat de nieuwe iPhone’s draadloos opgeladen kunnen worden, een functie waar veel fans al jaren om smeken. We adviseren je dit soort geruchten met een korreltje zout te nemen, juist omdat de ccredibiliteit van de personen achter de beweringen niet gecontroleerd kan worden.

Bron: Mobipicker

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters