iPhone 7 bevestigd door Apple en verpakking verschijnt online

Morgen komt Apple met twee nieuwe iPhones. Vandaag heeft het bedrijf per ongeluk al bevestigd hoe het deze iPhones zal noemen: de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Eveneens zijn er meerdere foto’s van de verpakkingen van de nieuwe iPhones online verschenen.

iPhone 7 bevestigd

iPhone 7 bevestigd door AppleHet is niet de eerste keer dat het web-team van Apple een fout maakt. In het verleden is het al meermaals voorgevallen dat onaangekondigde producten een aantal dagen voor hun aankondiging reeds in de webwinkel van Apple opdoken. En ook bij de nog niet aangekondigde Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus is dit gebeurd. Gelukkig (voor Apple) zijn er geen productpagina’s online verschenen, maar een opmerkende Hongkonger (als dat zelfs een woord is) heeft de toestellen wel weten te spotten in de webwinkel van Apple.

Wanneer de persoon in kwestie namelijk op zoek was naar nieuwe oortjes en koos voor een lijst met compatibele iPhones verschenen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus in deze lijst. Hoewel het geen groot lek is, bevestigt Apple hiermee wel (ongewild) de naam van zijn nieuwe iPhones. Voor een lange tijd was er namelijk onduidelijkheid over hoe Apple zijn nieuwe smartphones ging noemen. Nu niet meer.

Verpakking

iPhone 7 verpakking lek Zoals bijna altijd het geval is wanneer Apple met een nieuwe iPhone komt, zijn er ondertussen ook foto’s van de verpakking van de nieuwe iPhone online verschenen. Op de foto zien we een typische, witte iPhone-doos. Maar dan wel met een andere print erop. Om te beginnen staat er aan de rechterzijde van de doos niet iPhone 7 (zoals er iPhone 6s stond bij de iPhone 6s). Wel staat er gewoon “iPhone”. Een klein detail dus.

Een grotere verandering is gebeurt aan de bovenzijde van de verpakking. Aan de voorzijde van de verpakking van de iPhone 6s vind je een foto van de voorzijde van de smartphone terug. Bij de verpakking van de Apple iPhone 7 is deze foto vervangen door de foto van de achterzijde van de iPhone. En net zoals eerdere lekken ons al wisten te ‘vertellen’, zal de iPhone 7 antenne-lijnen hebben die over de randen van de smartphone lopen. Ook zien we op de verpakking de grotere camerasensor.

Morgen

Morgen is het eindelijk zo ver, Apple zal tijdens een presentatie in San Francisco eindelijk zijn nieuwe iPhones en waarschijnlijk ook Apple Watch 2 aankondigen. Wij bij All About Phones gaan de presentatie natuurlijk gespannen volgen en zullen jou voorzien van al het nieuws omtrent de nieuwe producten van Apple. Hou dus zeker onze site in het oog voor al het komende Apple-nieuws!

Bronnen: PhoneArena & BGR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Annemiek van de Geijn -

    Een artikel wordt minder geloofwaardig -zonder snobistisch te willen zijn- als er grammaticale fouten in staan. Dan lijkt het tóch op een slecht gecorrigeerd schoolkrant-stukje.Jammer is dat dan.

      1. Heiko -

        De auteur van dit artikel heeft volgens mij de Belgische nationaliteit. Hij spreekt althans die taal.

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters